Disney Cinderella merchandise.

3:36:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments

Baru je sampai harini...Sally mmg happy dapat benda ni sebab ni mmg antara benda yang Sally teruja tengok...actually Sally nak bracelet dia tapi takde rezeki pulak...yang dapat phone plug je...tapi takpe laa...atleast something kan?


Phone plug yang berbentuk kasut kaca Cinderella...siap ada rama-rama dia lagi...walaupun bendani plastik, tapi cantik! dari jauh nampak macam kaca kan...Dah selamat Sally sematkan kat smartphone Sally...nak tunjuk dia kat phone tapi camne nak ambik gambar kan...nak pinjam telefon kawan macam segan la pulak..hihihi...

Kalau nak baca review Sally untuk movie ni...boleh klik REVIEW | Cinderella (2015)... 

Anyway, thank you KLIPS!

You Might Also Like

13 comments:

  1. macam comel jer, macam comel jer...minat pulak...

    ReplyDelete
  2. dapat free ke?
    bestnya... cerita pun saya tak tengok lagi.. :(

    ReplyDelete
  3. cantiklah! memang nampak mcm kaca :D

    ReplyDelete
  4. untung laa... kita p tengok je tak dapat ape pun.. tapi cerita tu memang best la.. dengan dress dia yg so bombastik tu.. tak pernah terfikir yang kaler biru akan jadi secantik tu.. ^_^

    ReplyDelete
  5. Cantik! Official merchandise ke?

    ReplyDelete
  6. wahhh comeynya.. cantik untuk gegurls 😄😄😄

    ReplyDelete
  7. sangat comel...rietta pown suka menda kiut miut cmne...

    ReplyDelete
  8. kak sally...comelnya kasut kaca tuh.... nak!

    ReplyDelete
  9. aaa ah lah Sally.. nampak macam kaca real..
    cantik cantik.. girlish2 gitu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!