Cupcake comel daripada Lipton.

9:06:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Sally sebenarnya bukanlah peminat fondant/sugar paste yang orang letak atas cupcakes tu...tapi last week, masa ke majlis Lipton perkenalkan Teh Tarik 3-in-1 dorang, pihak Lipton bagi satu sorang cupcakes yang bermotif minum petang dengan Teh Tarik... 

Sampai-sampai je ada satu bahagian dorang suruh kita tulis nama, so jangan pelik la kenapa cupcakes nama "Sally" tu buruk sebab tuan dia yang tulis sendiri...hahahaha...

Cupcakes Sally ada secawan Teh Tarik dengan stirrer, dan sekeping kuih lapis warna pink, purple...comel gila! Hahahaha...Sebenarnya dah lama Sally tak excited tengok cupcakes, mungkin sebab yang ni motif dia comel sangat kot!

Korang suka cupcakes?

You Might Also Like

12 comments:

  1. sayang nya nak makan ... comel sangat tu... :)

    ReplyDelete
  2. Singgah pagi...
    I love cupcake...:)
    tapi klu terlalu comey...klu boleh rasa nak frame kan aje...

    ReplyDelete
  3. tak berapa suka jugak hahaha...
    1st beli time annv dulu sb cantikkkk... lpas tu dah takde nk beli dah hihihi..

    ReplyDelete
  4. Comelnyaaa lahai. Kalau Nani lah memang rasa sayang nak makan. Hahahah :P

    ReplyDelete
  5. ok jeles ! hahaha. comel la sally .. termasuk tuan die skali

    ReplyDelete
  6. suka.. suka tengok ajer laa.. hohoho.. makan ye idok ler..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!