2015 World Tour, BigBang akan menjelajah 15 buah negara!

10:22:00 AM Sally Samsaiman 14 Comments

Penantian yang agak lama untuk kumpulan BigBang buat "comeback"...Sepatutnya "comeback" ni dijadualkan pada tahun 2014, tapi terpaksa ditunda atas desakan kerja dan jadual mereka yang padat...tapi berita baik sebab agensi dorang, YG Entertainment dah confirm yang BigBang akan buat comeback pada tahun 2015!

Bukan setakat comeback, tapi ada world tour sekali!

Kali terakhir dorang buat world tour pada tahun 2012, sebab lepas tu semua busy dengan solo album masing-masing...World tour kali ni akan meliputi 15 buah negara termasuk Korea Selatan, China, Jepun, beberapa buah negara Asia, dan Amerika.


Harini, YG Entertainment ada update media sosial dorang untuk makluman yang BigBang akan mulakan comeback dan konsert “2015 WORLD TOUR IN SEOUL WITH NAVER” yang akan berlangsung selama 2 hari di Seoul Olympic Stadium pada 25th-26th April.

MALAYSIA please!

You Might Also Like

14 comments:

  1. Suke, suke..tak sabar nak tunggu album baru diaorang ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan! sama laaa...dah lama tak dengar BB as one...asyik solo je memasing!

      Delete
  2. bigbang comeback? omo..chuayo >_<

    ReplyDelete
    Replies
    1. yesss! hihihi...maghi la kita berfangirling bersama!

      Delete
  3. mesti ramai yg tengok sebab orang malaysia suka korea wlaupun tak semua

    ReplyDelete
  4. TOP oppa TOP oppa miahahaha.. lama kan menyepi..
    banyak aktiviti solo je..

    ReplyDelete
  5. YG asyik push comeback Big Bang. Lagu baru takde tapi asyik nak buat world tour.

    ReplyDelete
    Replies
    1. kan on the way released 2 single baru dorang..huhuhu...

      lagipun kalau dah YG tu...mmg nak cari makan jela :D

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!