Tarikh Fast Furious 7 ditayangkan di Malaysia!

4:44:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

Masa Sally tulis entri ni...mmg genap seminggu sebelum Fast Furious 7 akan ditayangkan...Kalau mereka yang dah follow blog Sally daripada tahun lepas, rasanya Sally dah start countdown since awal Januari 2014 lagi...

Berita kematian Paul Walker time tu mmg agak terkejut jugak laa...tapi nasib baik jugak masih lagi berjaya disiapkan...

so, yeay!

Sally jugak rasa rata-rata korang sure dah tau bila Fast Furious 7 akan ditayangkan, ada yang dah siap beli tiket lagi kan...hihihi...tapi disebabkan kebelakangan ni terlalu banyak orang search tentang ni, jadinya Sally kongsikan jugak la dekat korang...

Tarikh Fast Furious 7 ditayangkan di Malaysia ialah pada...

2nd APRIL 2015!

Sepatutnya kalau ikut plan asal, tarikh Fast Furious 7 ditayangkan ialah pada 10th April 2015...tapi dah diawalkan sebab produksi tau korang excited nak tengok..hahahaha...Lagipun ada je panggung wayang yang dah jual bermula 1st April pun lagi....

Kepada yang dah siap beli tiket tu, selamat menonton! Sally tunggu dapat tiket wayang free je..hihihi


You Might Also Like

14 comments:

  1. Untunglah kak Sally dapat tiket free! :D

    ReplyDelete
  2. excited nk tgk gak!tp kena tunggu lama lg kot sbb sini ada star cineplax je..hemmm...

    ReplyDelete
  3. Sapa ganti Paul Walker tu erk Sally..
    Mesti dup dap dada klu tgk kat panggung.. deruan bunyi yg kuat..hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adik Paul Walker....sebab muka dorang ada iras...

      Delete
  4. Fiza pun ada hati nak g tengok wlpun tgh berpantang.. huhu..

    ReplyDelete
  5. Ohh..Sedihnya, hero sebenar dah mati...huhu

    ReplyDelete
  6. Salam singgah sabtu dik sally....best tu dik sally dapat tiket free..

    ReplyDelete
  7. xsabar nk tunggu dia keluar...dekat sini, lambat lah keluar, sebab depa dubbed jadi bahasa jerman sore sume pelakon.... kita tgok online la jawabnya :D

    ReplyDelete
  8. untunglah dapat free! sama lah dengan kita countdown

    ReplyDelete
  9. Dh boleh g beli ea tiket wlaupn sblom tarikh kluar ???

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup...ada certain TGV dgn GSC dah boleh beli...seminggu awal pun dah keluar :)

      Delete
  10. sedihnya....tp kena kuat, kena tgk gk sbb ni last tgk paul walker kt big screen. i miss u man :(

    ReplyDelete
  11. huurm jujurnya kan Sally.. hahaha CT baru first time tengok FF1 last few weeks by accident kat rumah tok hahaha.. before that tahu kewujudan citer2 ni n sequel tapi tak tengok =D ketinggalan gilaaaaa.. lalala..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!