Friday, March 13, 2015

Setiap hari tgk wayang..tak penat ke?

Isnin, Selasa, Rabu...

Tiga hari berturut-turut Sally tengok wayang...


 Penat wehhh...serius penat gila...tapi sebab kan dapat tiket wayang percuma...jadinya digagahkan kaki kesana sini...

Dua hari di One Utama, hari ketiga kat Paradigm Mall...

So, next week nak rehat...sebab kelas dah nak mula...tak nak dah berjalan bagai..kena duduk rumah menelaah pulak..hahahaha...itu pun kalau takde dapat tiket free laa...

Movie Wild & Run All Night nanti Sally akan review pada waktu akan datang..hahahaha...sebab macam tak berapa excited nak cerita..muehehehe...

Anyway, thanks KLIPS & Budiey :)


6 comments:

  1. tengok wayang adalah salah satu stress reliever...ok apa 3 hari berturut2 tengok wayang...

    ReplyDelete
  2. Wah kaki wayang juga ya sally ni kihkih

    ReplyDelete
  3. Seronoknya dapat tengok wayang free~

    ReplyDelete
  4. ehehe dapat tiket wayang free apa salahnyeee hehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!