Senarai pemenang Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman

4:39:00 PM Sally Samsaiman 31 Comments


Firstly, Sally nak mintak maaf sangat sebab lewat untuk umumkan senarai pemenang...Sally ada beberapa tugas yang perlu perhatian dan takde masa nak buat pemilihan secara manual...tapi...akhirnya!

Selalunya Sally pakai Random.org untuk pilih pemenang...tapi kali ni lain sikit sebab Sally pakai manual dan pilih sendiri...Sally potong kertas yang bernombor dan pilih secara random sambil tutup mata...so, hopefully semua orang dapat terima keputusan yang Sally dapat neh..



So, tu semua pemenang dia...sila rujuk dekat senarai peserta dan kepada yang menang sila email kan details kepada Sally seperti yang berikut selewatnya pada 8th March 2015 (11.30am) :
Subject : Pemenang Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman
Nama :
Alamat :

You Might Also Like

31 comments:

  1. Tahniah kepada yang menang , nampaknya takde rezeki iollss ! Hahahaha. *berlalu pergi*

    ReplyDelete
  2. Tahniah pd semua pemenang ;)
    Sue dah email sally ye.

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah ada rezeki di sini.. sally nak email add.. nak email details..

    ReplyDelete
  4. saya dah emailkan detail.. dah jumpa email sally, sori ya.. apapun thanks sekali lagi..

    ReplyDelete
  5. zaza 53.. alahai takde luck pulak hihihi.. btw tahniah ye kpd pemenang.

    ReplyDelete
  6. Congratz! :) http://creamylittlediary.blogspot.com/

    ReplyDelete
  7. Tahniah pemenang ..alaaa no 24 takde huhu..

    ReplyDelete
  8. tahniah kpd pemenang....bukan rezeki yana...

    ReplyDelete
  9. Alhamdulillah, ada rezeki di sini ^^ Saya dah email to sallysamsaiman@yahoo.com
    Jemput memeriahkan juga
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  10. Tahniah kepada yang menang ...
    Jom kengkawan, join giveaway yang nie plak : Mini Giveaway by Hani Rahman

    ReplyDelete
  11. tahniah kepada yang menang...

    cik sally sila buat banyak GA... nanti boleh saya join lagi.. :)

    ReplyDelete
  12. Tahniah kepada pemenang. Tak tahu pun kak Sally buat giveaway.

    ReplyDelete
  13. tahniah pade pemenang
    xde rezeki sini

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!