REVIEW | Wild (2015)

10:39:00 AM Sally Samsaiman 6 Comments

Storyline
In Wild, director Jean-Marc Vallee (Dallas Buyers Club), Academy Award winner Reese Witherspoon (Walk the Line) and Academy Award nominated screenwriter Nick Hornby (An Education) bring bestselling author Cheryl Strayed’s extraordinary adventure to the screen. After years of reckless behavior, a heroin addiction and the destruction of her marriage, Strayed makes a rash decision. Haunted by memories of her mother Bobbi (Academy Award nominee Laura Dern) and with absolutely no experience, she sets out to hike more than a thousand miles on the Pacific Crest Trail all on her own. WILD powerfully reveals her terrors and pleasures --as she forges ahead on a journey that maddens, strengthens, and ultimately heals her.

Director
Jean-Marc Vallée

Casts
Reese Witherspoon & Laura Dern 
Cerita ni sebenarnya adaptasi dari pengalaman sebenar dan jugak adaptasi daripada buku "Wild: From Lost to Found on the Pacific Crest Trail" yang mengisahkan tentang Cheryl Strayed yang terlibat dengan banyak masalah yang membuatkan dia rasa takde guna dia hidup lagi...sampai la dia buat keputusan untuk berjalan beberapa ribu batu di Pacific Crest Trail sendirian..

Jujur kata...cerita ni bukan untuk korang ketawa atau untuk melepaskan rasa stress...genre dia berat dan mmg memerlukan kita fokus untuk dapat makna utama cerita ni...Nasib baik Sally dapat kawan yang jenis paham jalan cerita ni dan kami boleh relate apa yang jadi dengan kehidupan...

Women and soul searching.

Never ending is it?

Recommended for all who are lost in love and life..

You Might Also Like

6 comments:

  1. Wild ni dah ada last year kan.. yg ni sambungan ka Sally.. tak pernah tgk, tapi rasa macam penah perasan tajuk ni..

    ReplyDelete
  2. genre berat ni kena sabar tgk sampai penghujung ...

    ReplyDelete
  3. Dengar kata buku dia tak berapa best sangat. Sebab tu, macam reluctant sikit nak tengok cerita ni.

    ReplyDelete
  4. katanya sesuai untuk those yang jiwa mengembara..
    dalam list untuk didownload.. kena focus betul2 la gamaknya untuk faham..

    ReplyDelete
  5. ramai backpacker suggest cerita ni.

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!