Red Velvet Frappe from McCafe (McDonalds)

5:01:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments


Sejak kebelakangan ni, Sally dah jarang sangat ke Starbucks...salah satu sebab poket tak cukup stabil la...hihihi...tapi masa Sabtu lepas, lepas tengok Cinderella terpanggil Sally untuk buat kali pertamanya cuba McCafe by McDonalds...

credit : Facebook McDonalds Malaysia

Sebenarnya daripada masa Sally makan kat Puffy Buffy Cafe di Nu Sentral lagi Sally dah aim menu ni...nampak daripada jauh mmg menarik perhatian...

Red Velvet Frapp...

Terngiang-ngiang tau dalam kepala...jadinya Sally cuba la...dan ternyata mmg sedap, tak tipu...hihihi...Rasanya tak sama macam strawberry...tapi rasa kek Red Velvet la...tak tau macam mana nak terangkan...sedap dia sampai sekarang jadi addicted...

Hari Sabtu....sekali
Hari Ahad...kali keduaaaa...

Hahahahaha...mmg pelik tapi tu la hakikatnya...non resistible tau benda ni...cuba la rasa kalau berkesempatan...

You Might Also Like

11 comments:

  1. sedap ke sally? konah selalu pandang sebelah mata McCafe punya dessert. ok lepas ni balik kerja oleh kerana Sally kata dah sedap..konah try

    ReplyDelete
  2. mc cafe dekat mc donalds memang terbaik..

    ReplyDelete
  3. perghhh! tira sebelum ni makan red velvet cake dr SR je. lepas ni wajib cuba mekdi punya.

    ReplyDelete
  4. Tak tahu pula McCafe ada jual dessert. Ingatkan jual kopi je.

    ReplyDelete
  5. Sally ni mesti peminat red velvet kan ? ritu coneto ehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!