PIXELISTA - Menjual pixel dan pixel lego.

4:13:00 PM Sally Samsaiman 6 Comments

Lego dan pixel mmg dah sebati dengan hidup kita kan...kadang-kadang tu sejak kecil lagi kita dah mula main lego...sebab lego ni antara cara paling mudah nak bagi kita kenal dan rasa, pegang sesuatu...

Sekarang ni lego bukan hanya sekadar permainan kanak-kanak tapi lebih kepada hobi dan sebagai cenderahati atau mungkin juga simpanan sendiri...?

Comel tak..?
Sejak beberapa hari lepas, Sally pun tetiba suka main dan kumpul lego...minat tu pun dapat daripada kawan yang baru Sally kenal, Jart...dia la punca! Hahhahaha...


Haaaa! Harini Sally nak kenalkan satu instashop baru yang menjual pixel dan lego...walaupun bukan lah jenama lego yang original tapi syok jugak main...lego betul mahal sangat...tak mampu tau!

Pixelism @ Pixelista ni ada jual 'block' lego yang comel-comel tau...benda ni mmg saiz mini gila tapi bila dah siap jadi agak besar jugak...Sally pun beli dengan dia jugak...hehehe...ada banyak figura yang lain macam Batman, Thor, Hello Kitty, Doraemon, Super Mario, Ninja Turtles dan Pokemon...hehehehe...ikut mana yang berkenan kat hati tu...harga serendah RM15 je! :)


Kalau korang nak cuba buat benda ni atau nak bagi hadiah atau nak simpan buat koleksi sendiri...boleh la contact Pixelism @ Pixelista.

SMS or WhatsApp 0182318456 (8 am - 9 pm)

You Might Also Like

6 comments:

  1. FB ada x sally.. xada Insta.. hehe

    ReplyDelete
  2. nanti nak beli ;) tunggu ujung bulan ler

    ReplyDelete
  3. Perati je gambar kak sally kat insta. Buat minion lah monster inc lah ;p

    ReplyDelete
  4. comelnyaaa Hello Kitty ngan Mike.. ehehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!