Malaysia Social Media Week 2015 - Mari mengundi!

9:57:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments


Sally tak pasti korang aware atau tidak...tapi Malaysia Social Media Week 2015 sudah bermula sejak beberapa minggu yang lepas dan buat kali pertamanya blog Sally disenaraikan dalam kategori "Best Lifestyle Blog"....

Jujur kata, nak menang tu mmg Sally tak yakin...lagi-lagi bila setiap yang tercalon tu ada kekuatannya yang tersendiri...blog yang penuh informasi...kita ni penuh pasal CNBLUE dengan makanan Korea dia jela..hihihi...


Malaysia Social Media Week 2015 adalah satu platform untuk penggiat media sosial di Malaysia berkumpul dan berkongsi idea dalam mencari lebih banyak peluang yang boleh di gunakan melalui medium media sosial. Tahun 2015, merupakan tahun ke-4 penganjuran Malaysia Social Media Week yang telah dijalankan oleh Social Media Camber dan MY Events International.
Tahun lepas kategori "Best Lifestyle Blog" ni dimenangi oleh blog Acik (www.akupenghibur.com)...Tahun ni tak pasti...mungkin Acik lagi, mungkin Sally atau mungkin blogger lain yang dapat banyak VOTE daripada rakan-rakan...


Sally pun tak tau la Sally layak atau tidak...tapi kalau korang rasa Sally layak, Sally alu-alukan la korang semua untuk VOTE Sally...caranya tak susah, cuma perlu ke laman web www.socialmediaweek.com.my, sign in menggunakan FACEBOOK masing-masing dan korang dah boleh mula mengundi...

Tempoh mengundi hanya bermula 23 Mac 2015 hingga 5 April 2015 sahaja.
Kalau korang nak undi blog lain pun boleh...dialu-alukan...okay?
Untuk maklulmat lanjut boleh layari laman web www.socialmediaweek.com.my untuk segala aktiviti yang menarik sepanjang Malaysia Social Media Week 2015.

You Might Also Like

12 comments:

  1. wowww Sally.. this is great =D tahniah tahniah..
    makin famous Sally lepas ni ehehe..

    ReplyDelete
  2. wow..sally..tahniah ye..akak vote sally nanti..

    ReplyDelete
  3. baru tau yang malaysia social media week dah mula...
    boleh skodeng blog apa yang ada kat sana.. :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah sis Sally!! Boice yg tengah menaip ni mestilah support Boice pemilik blog ni.. hehe ^_^v

    ReplyDelete
  5. :) doa kpd Allah.. insyallah semuanya mudah

    ReplyDelete
  6. PEEH PEHHHH DAH VOTE!!!! IM SO PROUD OF U KAK SALLLLLEEEEEEEYYYHHHH

    ReplyDelete
  7. marilah mari kita mengundi!tahniah dan semoga berjaya sally! :*

    ReplyDelete
  8. hi sally...

    gudluck yer...

    sy pon Jocko tolong listkan... :)

    ReplyDelete
  9. wah..tahniah sally!akak nak vote tapi macam tak jumpa link je..ajari aku yang buta IT..

    ReplyDelete
  10. Tahniah SS.....moga menang yer...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!