Korean Drama | Modern Farmer

1:25:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments



Yeay! Drama Korea lagi...hehehe...

Kali ni Sally nak share drama lakonan Lee Hong Ki (FT Island)...Sally rasa cerita ni tak banyak dapat pendedahan pun...mungkin sebab pelakon dia tak berapa well known sangat pada kita ni...tapi Sally share sebab ada Hong Ki dan daripada beberapa review yang Sally baca, Hing Ki punya lakonan dalam ni mmg sangat best dan expression dia mmg sangat kelakar...so, Sally baru habis download...belum sempat tengok...

Description
There is a rock band called "Excellent Souls (ExSo)." The band consists of Lee Min Ki (Lee Hong Ki), Kang Hyuk (Park Min Woo), Yoo Han Chul (Lee Shi Un) and Han Ki Joon (Kwak Dong Yun). The band decides to move to the countryside and becoming farmers. There, the drama series follows their dreams, loves and friendships.

Country: Korean

Status: Completed

Released: 2014

Genre: Comedy Romance Family Human 
Watch online : Modern Farmer 
Download :  Use Dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

4 comments:

  1. Pernah tengok jugak drama Lee Hong Ki lakon tak ingat lak cerita apa hehe. Rasa muka dia macam akim. Apa2 pun selamat melayan drama kak sally! Hihihi.. :D

    ReplyDelete
  2. eeeyh baru download episode 3 tapi stop kejap hahaha.. tengok pun dak lagi..
    gigih tengok ndload citer lain dulu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!