Korean Drama | Kill Me Heal Me

12:51:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Dah lama rasanya Sally tak share drama terbaru kan...harini Sally nak share satu drama yang dah pun completed semua episod dia dan baru je Sally habis tgk semalam...cerita ni sangat berbeza daripada cerita-cerita sebelum ni...sebab watak utama (Ji Sung) terpaksa pegang 7 watak yang berlainan sebab dia ada penyakit Dissociative Identity Disorder (D.I.D)... Overall Sally suka cerita ni...Kelakar, sedih terlampau, sakit hati terlampau dan semua laaa!


Synopsis:
A romantic comedy between a third-generation billionnaire with Dissociative Identity Disorder and a first-year Psychiatrist resident who treats him secretly. After a traumatic experience in his childhood, Cha Do Hyun suffers memory lapses and his personality then fractured into seven different identities. A resident doctor, Oh Ri Jin, is a beautiful, innocent, and popular woman on the surface, but she and her twin brother, Oh Ri On, hide different facades. Oh Ri Jin is money-oriented, has messy habits, and dreams to be a pro wrestler; while Oh Ri On acts like a fool despite actually being a genius writer of detective novels.

Released: 2015

Genres: comedy, medical, mystery, romance
Watch online : Kill Me Heal Me 
Download :  Use Dramadownloader.com (Check here)

You Might Also Like

9 comments:

  1. cerita ni memang sangat best. dah tengok sampai best. hehe. better than drama hyde jklee haha

    ReplyDelete
  2. Tengah tengok Hyde Jeckyll , Me. Hahahaha.

    ReplyDelete
  3. ooo cam best jek...sy tengah tengok citer hyde jackyll me...pasal DID jugak...tapi tak tengok abis lagi...hihihi...harap2 citer ni pon kuar tv jugak...

    ReplyDelete
  4. haahah citer ni wajib tengok adus stress sebab hensem sangat jisung ni <3 eeeh hahaha..
    rasanya org yg tngk bleh sama2 keliru.. takut kena DID while watching LOL..

    ReplyDelete
  5. Suka sangat cerita ni. Ji Sung handsome gilaaaa!

    ReplyDelete
  6. ramai cakap citer ni best.. tapi tak berkesempatan nk tgok lagi... mood nak tgok kdrama takde lagi... hihi

    ReplyDelete
  7. datang jenguk jap... drama nih memang terbaik.. dah lyn dua kali :p.. Suka tengok die jadi Shin Se Gi..haha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!