Bookmark untuk pemenang Vintage Book Marker Giveaway by Sally Samsaiman dah dipos!

3:55:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments

Bila baca tajuk entry, dah tak payah baca isi pun dah tau apa yang Sally nak bagi tahu kan...huhuhu...okay la...syukur sebab semua pemenang agak alert kali ni...laju je terus email details kepada Sally...ada 6 orang pemenang, 5 hadiah dah selamat Sally pos kelmarin (4/3/2015) dan lagi satu akan dipos pada harini (sebab baru bagi details)...


Semoga selamat sampai...kalau tak keberatan sudilah inform kat Sally kalau dah sampai ye...Harap-harap korang gembira terima hadiah daripada Sally...thanks sebab sudi join...

Much love! :)

You Might Also Like

8 comments:

  1. Hukhukhuk ! Okaylah nak pergi ambil hadiah misterilah nanti. :P

    ReplyDelete
  2. Akak pun ada lg 6 hadiah utk pengomen tegar yg lom post. ..

    ReplyDelete
  3. Thanks sis. tak sabar nak tunggu sampai (=

    ReplyDelete
  4. pemenang mesti tunggu abam posemen sampai rumah ehehe..

    ReplyDelete
  5. sori sally lupa nak inform.. hadiah dah selamat sampai hari isnin baru nih.. entrynya akan autopublish lewat petang nih.. apapun thanks banyak2 tau.. cantik sangat..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!