Ada blog, kantoi dengan bini bos!

5:01:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments

 
Hasil penulisan daripada Bro Framestone...siapa yang tak kenal kan...blog terbaru daripada bro, BRO - Blog Retis Official ni memaparkan tentang blogger-blogger yang ada kat Malaysia ni...dengan Sally sekali kena...

Okay la...mukadimah dah...so, kita straight to the point...benda ni jadi Rabu lepas, masa tu Sally tgh buat something dalam bilik bos dan tetiba dia tanya,

"Kau ada blog ke Sally...bini aku cakap selalu baca blog kau.."

Errr...time tu mmg Sally tak tau nak respon macam mana...mampu ketawa palsu dan cakap Sally buat blog untuk suka-suka je..hehehe...dah kantoi dengan bos nak cakap apa lagi..?


You Might Also Like

14 comments:

  1. tak apa, asalkan kerja tak terjejas it is ok... salam jumaat and take care...

    ReplyDelete
  2. hahaha...kantoi sdh..wah baru ble buka blog sally haritu tak leh masuk..mungkin line slow

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum sally. ekekkee. dia tak marah kan? hehehe

    ReplyDelete
  4. hihi.. salam kenal sis sally..

    jemput ke blog nana nanti :)

    ReplyDelete
  5. Hihi ada pembaca setia la lepas ni ;)

    ReplyDelete
  6. Takpe, just smile and lambai lambai tangan ala ala ratu cantik. =)

    Pssst...sis, kalau takde perkara negatif pasal company dengan bos, dah okey dah. Just stay cool. Haha!

    ReplyDelete
  7. Hhaha brtabah la ya sally, sabor je hihi.femes juga ya sally

    ReplyDelete
  8. nasibaik x de ngumpat bos ... heheheee

    ReplyDelete
  9. Segankan kalau orang-orang yang kalau boleh kita tak nak diaorang tahu kewujudan blog kita, tahu pasal blog kita ni.

    ReplyDelete
  10. Aiyok!! hehehe..kantoi sudah :) ehm tak tanye ke? Interi boss pun ada blog jugak ke? hehehe

    ReplyDelete
  11. kantoi..nasib boss ai tak tahu.. hehehe

    ReplyDelete
  12. ooooppsi.. jaga jaga Sally.. ada yang memerhati =D

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!