Tuesday, March 3, 2015

2015 JUNG YONG HWA LIVE (One Fine Day) in Singapore.

Pagi-pagi lagi dah keluar details untuk konsert Jung Yong Hwa kat Singapore...so far ini je yang paling dekat dengan Malaysia, selain daripada Bangkok, Thailand...Kiranya kalau tak nak pergi Bangkok, boleh ke Singapore nanti ye...

So, nampak tak Sally baik nak bagi details neh..? Hahahahaha...

Bangun la Yong! Tido je...

2015 JUNG YONG HWA LIVE (One Fine Day) in Singapore
 
Date : 30th May 2015 (Saturday)
Time : 7pm
Venue : The Star Theater, The Star Performing Arts Center, Singapore
 

Ticket price:

Category 1 - $288 (RM 766)
Category 2 - $238 (RM 633)
Category 3 - $188 (RM 500)
Category 4 - $138 (RM 367)


Hall mungkin sedikit berbeza daripada dalam gambar.

Okay, selamat menyimpan la..hahaha

Ticket online sales : 5th March onwards.

8 comments:

  1. Fe tadi terus convert harga tu lepas nampak kat Twitter tadi.
    Huwaaaaa tak boleh lagi mahal ke macamana? T_T

    ReplyDelete
  2. first time knowing him dalam citer 'the Three Musketeers'..kelakar habis..

    suka lagu 'can't stop me now'..

    ReplyDelete
  3. sally dah book tiket ke nak kesane? hheheheheh

    ReplyDelete
  4. Heh ! Kang ada aku pun terjebak ni kang. Adoi.

    ReplyDelete
  5. tudiaaa harga.. ahaha.. pergi ke Sally..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!