2015 Formula 1 - Petronas Malaysia Grand Prix (27-29 March 2015)

3:46:00 PM Sally Samsaiman 9 Comments

Rasanya rata-rata korang mesti dah tau yang bermula hujung minggu ni 2015 Formula 1 Petronas Malaysia Grand Prix dan nak mula kan...Mungkin ada yang minat dan mungkin ada juga yang tak minat dengan F1 ni...Jujur kata Sally mmg tak minat dan langsung tak tau pasal benda ni..hahahaha...

Tapi...tahun ni Sally akan ke Sepang untuk menghadiri 2015 Formula 1 - Petronas Malaysia Grand Prix!!

Mohon terkejut sebab Sally sendiri terkejut ni haaaa...hahahaha


You see...? I already had the tickets to go there...hahahaha...

Tapi kan...tapi kan...Walaupun benda ni 3 hari tapi Sally sebenarnya nak g pada hari Ahad je...nak tau kenapa??


YES!
Jangan terkejut...mmg Sally nak kena attend After Race Concert tu je semata-mata...adoiii laaa...Ada SHINee dan jugak Girls Generation (SNSD)..Ye..Ye...mmg konsert KPOP...hahahaha...nampak tak betapa gagahnya Sally?

Sebenarnya bukan Sally minat SHINee dan jugak Girls Generation (SNSD), tapi sebab nak kena temankan Dayah yang gila sangat kat SHINee tu! Serius, Sally takde hati pun nak g tapi sebab kawan dah buat muka kesian tu, rasa serba salah pulak...mmg paham sangat perasaan nak tengok artis kesukaan kita...

(Ye...contohnya Sally dengan CNBLUEnya...)

Haip! Sally dengar korang cakap ape dalam hati tu!

So, sesiapa yang attend 2015 Formula 1 - Petronas Malaysia Grand Prix hari Ahad nnt...boleh la roger Sally...hihihi...

You Might Also Like

9 comments:

  1. Minta minta adalah tiket free. Tetiba ! Hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. akak sorang je yang terkejut baca entry ni...hehehe.

    ReplyDelete
  3. haha..dh agak mst pi konsert.. kalau ada suju iolss akan laju2 pegi...hehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  4. Wow....best nih Sally..lama tak Blogwalking..Assalamualaikum..hihi

    ReplyDelete
  5. Tak tau pun SS F1 hujung minggu ni...hihi lagi melampau OKje ni kan.....
    Ohhh ada konsert ke.....baik baik yer ke konsert tu maklumlah org ramai

    ReplyDelete
  6. sally!!!! argh stress tengok kejam kejam kejam ( jadi haters kejap)

    ReplyDelete
  7. hahaha Sally tak pegila tengok race ? aaaaa nape x bawak kite sekali.. nak tengok race..
    among perkara dalam wishlist CT nak tengok rase F1 huwaaaa.. hihi.. kawan CT pun dapat tiket free sbb arrange perarakan naik bus double deck tu.. sengih2 sbb dpt tngk konsert..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!