Yeay! Sally menang contest CNBLUE!

12:09:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments


Alhamdulillah!

Seronok rasanyaa...kalau korang ingat entri 5th Anniversary & Jung Yong Hwa First Solo Album 'One Fine Day', sure korang perasan yang Sally ada join satu contest daripada fan-club CNBLUE Malaysia.. contest yang diberi nama #15secondswithCNBLUE, dibuat sempena ulangtahun kelima CNBLUE debut di Korea...

Tak sangka video yang biasa-biasa tu pun menang tempat ketiga..hehehe...So, dapat la cenderahati daripada dorang (MYCNBLUE)...hikhik...ni yang lagi rasa nak kena sokong CNBLUE selalu ni...(alasan)...

Okay la, saje nak kongsi dengan korang.

You Might Also Like

22 comments:

  1. kemainn seronok dia memang. heheh ^^

    ReplyDelete
  2. tahniah sally.. cantik dan menarik hadiahnya..

    ReplyDelete
  3. Wah syoknya. Congrats Sis Sally :)

    ReplyDelete
  4. Assalamualaikum sally, alhamdullilah. murah rezeki awak. bestnya ~~~

    ReplyDelete
  5. TAHNIAH sALLY .. SYOKNYA MENANG :)

    ReplyDelete
  6. kak Ros dah terima hadiah dari Sally.. tq yer :)

    ReplyDelete
  7. untunglaaaa dapat hadiah..ahahaha

    ReplyDelete
  8. Waa . untungnya . ahah . keep support okay ❤❤

    ReplyDelete
  9. penah nampak sticky CN Blue kat kedai Sticky ...tingin nak beli tapi rase mcm tak mampu .. too bad they dont have FTIsland one.. kalu tak kompom aku beli terus tak pk banyak dah hahaha

    ReplyDelete
  10. untung la kak sally..meh minhyuk oppa dkat dayah..ingt tu..hehe

    ReplyDelete
  11. sticky tu ada nama CN Blue members ke ? huwaaa gitu skali ehehe.. btw tahniah tahniah =)
    makin menebal cinta Sally ehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!