Wordless Wednesday! [Taufik Batisah]

1:56:00 PM Sally Samsaiman 13 Comments


Huwaaaaa....

MLM 2014 dah tamat...lepas ni tak dapat dah tengok Taufik Batisah setiap Jumaat...sobs...hehehe...mesti korang ingat Sally baru minat Taufik kan...to be honest, Sally dah follow dia since tahun 2005 masa mula-mula dia menang Singapore Idol, sama tahun dengan Jaclyn Victor menang Malaysian Idol...

Time tu sally baru form 3 je kot.

Anyway, kita senyum je.

p/s : mana datangnya Wordless Wednesday kalau bebel setengah entri?

You Might Also Like

13 comments:

  1. eemmmmmm ex bf i.. i reject die sbb die taknak kawin awal.. hahahahahhahaha

    ReplyDelete
  2. Betul ke dia ada affair dengan Fazura??tteett!

    ReplyDelete
  3. Salam singgah petang dik sally...handsome dia ni...hihi

    ReplyDelete
  4. suka tgok taufik joget awak awak kat manaaa masa final MLM comel!

    ReplyDelete
  5. takyah nak wordless sangat ah. haha

    ReplyDelete
  6. masa jadi singapore idol nampak budak je lagi ... sekarang dah ganteng lah sally ... heh heh

    ReplyDelete
  7. kita senyum je sebab entri ni wordless kan..hahahaha

    ReplyDelete
  8. aduh dia pahal encem eh kak sally alahai

    ReplyDelete
  9. ehehe.. kena selalu tengok siaran ulangan MLM la gitu..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!