Photo Card untuk pemenang Photo Card GiveAway dah dipos!

4:58:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments


Alhamdulillah....

Semua pemenang sangat alert kali ni... (walaupun ada yang tak jenguk pun sebenarnya)...Jadinya kesemua 15 photo card dah selamat di pos oleh Sally tghari tadi...InsyaAllah akan sampai pada tangan pemenang dalam masa 2-3 hari...

Firstly, Sally nak ucapkan terima kasih sebab sudi join...dan tahniah sebab menang..maaf sangat sebab Sally tak sempat nak letak nota dalam tu...jadinya kalau korang nak tau tempat ape yang Sally bagi photo card tu, korang boleh PM sally kat page atau kat mana-mana la...email haritu pun okay...

Hopefully korang suka...

p/s : Kalau dah sampai nnt bgtau la ye :)

You Might Also Like

25 comments:

  1. Masuk pun tak tetibe tanya mana kita punya. Hahahaha.

    ReplyDelete
  2. Nak cakap yang upin ipin sangat comel ! mihmih

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama macam Sally! betul betul betul..hahaha

      Delete
  3. untung lahh sape dapat. hehee :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki...lain kali Sally bagi kat awok pulak ye Cik Manis! ^_^

      Delete
  4. thanks kak sally! comelnya upin ipin tuuuu <3 nak jugak hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. welcome Mazni..! sama macam kak Sally! betul betul betul..hahaha

      Delete
  5. Replies
    1. alaaaaa...jangan la macam tu...next time kak sally hntr benda lain pulak... ^_^

      Delete
  6. sapa yang menang..tunggu posmen depan rumah..hehehe :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon bertapa depan pintu sampai abg posmen sampai ^_^

      Delete
  7. untunglaaa siapa yang dapat..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. rezeki dorang tu Anim...hehehehe...nak tudung free satu! ^^,

      Delete
  8. Replies
    1. yeay! Alhamdulillah...semoga semuanya sampai dengan segera :)

      Delete
  9. tengah tunggi encik posmen ;)
    tq sally gojess

    ReplyDelete
    Replies
    1. mohon bersabar..hehehehe...InsyaAllah sampai nanti.. :D

      Delete
  10. salam kak..semalam saya dah dapat suratnya..!
    excited kemain..!
    tp maaf saya xdpt nak up story la buat msa sekarang..apa2pun terima kasih.. ya..! :D

    ReplyDelete
  11. huhuhu untunglah mereka2 yang dapat tu..

    ReplyDelete
  12. sudah diterima...yehaaaa
    tq sally..petite france

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!