Thursday, February 26, 2015

Official Merchandise for 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) Tour.


2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) Tour.
  1. Light Stick (KRW 10,000 / RM 33)
  2. Concert Slogan (KRW 15,000 / RM 49.50)
  3. Official Slogan (KRW 15,000 / RM 49.50)
  4. Hooded Shirt (KRW 50,000 / RM 165)
  5. Hologram T-Shirts (KRW 28,000 / RM 92)
  6. Cushion Cover (KRW 30,000 / RM 99)
  7. Bracelet (KRW 22,000 / RM 73)
  8. Photo Garland (KRW 9,000 / RM 30)
  9. Brochure (KRW 12,000 / RM 40)
  10. Plastic Ornament - Limited (KRW 35,000 / RM 115)
p/s : Die la. Die.

11 comments:

  1. Assalamualaikum sally.. wahh mahalnya... hehehe awak beli semua ke salah satu je?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasalam...mmg mahal pun...ouhh, Sally tak beli satu pun..hahaha...tengok je mampu

      Delete
  2. Kenapa hooded tu paling mahal? KENAPA KENAPA? T_T
    Punah harapan nak beli bila tengok harga!!
    Akak, nak join menangis dengan Fe tak? Waaaaaaa~~

    ReplyDelete
    Replies
    1. sebab tu yang paling cantik!!! huwaaaaaaaaaaaaaa~
      jom la menangis bersama...tiket mahal, merchandise mahal...ngok punya FNC!

      #meratapinasib

      Delete
    2. Kannnnn! Yang lain tu ala-ala je. Patutnya hooded tu buatlah bawah 100 ke? Hahhaa!
      Semua mahal! Album je murah T_T

      *hentakkaki*

      Delete
    3. Akak nak bom FNC! Bom! Bom! hahahahah...FNC keji...dia ingat semua Boice kaya macam anak raja ke... -_-

      Delete
  3. mahalnya...ala, kalau dah minat, rembat je satu.cushion cover tu, boleh peluk-peluk..hehe

    ReplyDelete
  4. hehehe cepat cepat Sally.. nak grab yang mana ?

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite and hopefully, all the information is useful to you and don't forget to come again! Much love!