Majlis Pelancaran Moist Diane di Malaysia.

9:47:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Majlis ni berlangsung pada 12hh Feb yang lepas di The Edge Hair Studio @ Grand Millennium Hotel (berselebelahan Pavilion Kuala Lumpur), majlis ni diadakan bagi melancarkan produk penjagaan rambut yang terbaru daripada Jepun...Moist Diane ni adalah rangkaian penjagaan rambut yang keenam paling laris di Jepun...



Pasal produk ni nanti Sally akan buat satu entri khas untuk korang tau benefits dia semua...serius kata la...shapoo ni mmg terbaik! Selalunya kita pakai shampoo berbuih elok je kan...Kalau korang nak cuba pakai shampoo minyak, Sally suggest korang cuba la shampoo daripada rangkaian Moist Diane ni...dah ada dijual kat Watson seluruh Malaysia! Walaupun tak berbuih banyak, tapi minyak argan yang digunakan tu boleh serap segala minyak, kotoran, kelemumur yang ada kat kepala kita!





Majlis perasmian daripada Mandom team (Malaysia, Singapura, Japan), Mr. Daniel, Miss Caryn and Mr. Tiger.

Diberikan penghormatan untuk hadir ke majlis ni mmg buat Sally rasa bangga dan I must say that I am very happy to be there and really appreciate for the opportunity to share this moment!

Mana tak syok, lepas tu semua blogger dan media dapat rasa sendiri shampoo ni kat hair studio ni...tapi Sally tak la...sebab malas pulak nak bukak tudung bagai..hehehe...nak balik..






Alaaaa...tak ralat pun tak dapat basuh rambut kat situ...hahahaha...sebab kita dapat satu set shampoo ni dalam goodie bag! Hehehehe...jangan jealous! 


Untuk next entry, Sally akan ceritakan lebih lanjut pasal rangkaian produk ni okay!

Moist Diane - The next generation deep repair oil cleansing shampoo!

You Might Also Like

11 comments:

  1. menarik ni..shampoo takde buih.orang kata banyak buih tu banyak chemical

    ReplyDelete
  2. nak satu shampoo free. hahahaa :P

    ReplyDelete
  3. kalo sy kalo xde buih mcm x best je hehe

    ReplyDelete
  4. wahh bestnyer dpt shampoo free!!
    nak jugakkk.. hihi..

    ReplyDelete
  5. wah wah mesti wangi kan ish nak gak

    ReplyDelete
  6. fuiyooo.. dapat free boleh cuba ehehe.. nanti review okay =D
    slalu pakai syampoo yang sama aje.. boleh cuba ni..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!