Jung Yong Hwa solo album!

8:46:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments


Album ni dah selamat sampai ke tangan Sally masa hari Sabtu yang lepas...Kisah ni Sally dah cerita dalam entry CNBLUE : 5th Anniversary & Jung Yong Hwa First Solo Album 'One Fine Day' dan alhamdulillah akhirnya sampai jugak kat tangan Sally ni...huhuhu


Album Yonghwa  ada 2 version...satu Version A dan lagi satu Version B... beza kedua-dua cuma pada album cover, photo book & first limited edition poster dia sahaja...tapi biasa la...FNC ni saja nak suruh orang beli dua sebab dia tau Boice tak dapat pilih Version yang mana sebab dua-dua sangat cool walaupun sebenarnya Sally suka Version B (Hitam) lagi...sebab nampak side yang berbeza daripada yang selalu tengok pada Yong Hwa...gittew haaa~

Beli dengan Kak Naf (Singaporean), dia bagi extra notebook dengan sticker Yong Hwa yang comel..hihihi...Sayang rasa nak guna tapi sure akan guna jugak...Setiap satu album ni harganya RM50, tapi ada kawan Sally yang baik hati belanja jadinya Sally dapat la secara percuma je..hehehe...kumpul barang tanpa keluar duit..hikhik...macihh kak Masha!

Okay, mode fan-girl activated! :)

You Might Also Like

13 comments:

  1. Tak payah ar update entry ni !!!! Hahahahaha.

    ReplyDelete
  2. sesungguhnya anda adalah amat beruntung, kumpul barang tanpa keluar duit...maka dgn itu, belilah satu utk saya sekali..ewah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err...dah dapat free buat ape nak bg org plak?

      Delete
  3. cemburu la macamini :( hiks . untungla tak perlu keluarkan duit dah ada depan mata . haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Jangannn la jeless...hehehe...ini pun kebetulan rezeki... (≧∇≦)/

      Delete
  4. ehehehe abam dia nye album suka laaa tuh ehehe..

    ReplyDelete
  5. Album ni dah jadi penduduk tetap laci office. Hhahhaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!