InstaShop : SchaScha_Cotton (Kain Cotton Gred AAA)

9:30:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Selamat hari Sabtu! Harini Sally tak kerja...sebab first week kan...Harini Sally nak cerita pasal satu instashop...Tau tak instashop tu..? Instashop merupakan satu medium perniagaan tapi menggunakan media sosial Instagram....Mesti korang selalu shopping guna instagram kan..?

Korang kenal Mama Niza..? Haaaa...instashop ni milik mama laaa....hehehe...kalau korang pengikut setia blog dia mesti korang tau sekarang mama tgh belajar menjahit dan dah maju setapak lagi...dengan mula meniaga dan mengambil upah menjahit pelbagai jenis fesyen baju.


Mesti korang kata malas la nak beli kain sebab nanti nak kena hantar jahit pulak satu hal kan...Tak payah risau...kalau korang beli Kain Cotton Gred AAA dengan mama, korang boleh mintak dia jahitkan sekali...tapi takde la harga kombo...kira asing-asing la...Beli kain dulu dan mama boleh jahitkan ikut fesyen apa yang korang nak...

 
Kain Cotton Gred AAA yang mama jual ni harga dia RM65 je tak termasuk kos pengeposan la...dan harga upah baju pulak mengikut jenis fesyen yang korang pilih.
  1. Baju Kurung (RM35)
  2. Baju Kurung Pesak Gantung (RM35)
  3. Baju Kurung Moden (RM38)
  4. Jubah (RM35)
  5. Dress Labuh (RM38)
Murah je kan...? Dengan harga serendah RM100 korang dah boleh dapat sepasang baju, guna kain cotton Gred AAA lagi kot! Korang just provide ukuran baju korang kalau nak mama jahitkan sekali and done!

Hehehehe...So, tunggu apa lagi...sila pilih baju raya..LOL..hahahaha...

Instagram : @SchaScha_Cotton
WhatsApp : 017-7486695 & 010-2269506

You Might Also Like

10 comments:

  1. alahai..murahnya sally...nanti akak nak terjah la..raya nak dekat ni...erk..boleh pakai ke nanti raya..hahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehehe...xpe kak...nnt puasa boleh diet...hehe

      Delete
  2. wahhh. boleh tempah dengan mama lepas ni. hehe ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Boleh! boleh! Best...hehehehe...murah je dgn mama! (^~^)

      Delete
  3. Murah la mama jual.. nanti jap nak pi skodeng..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Go go kak farah! Mohon shopping till drop (*^▽^*)

      Delete
  4. Murahnya mamaniza... nk tmpah la nnt...

    ReplyDelete
  5. terbaiklah mamaniza...semakin maju..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg thorbaek! Alhamdulillah kan mama dah maju lg setapak...

      Delete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!