GiveAway L'Oreal Paris by Ayue Idris

12:59:00 PM Sally Samsaiman 19 Comments

Assalamualaikum~



(Klik banner di atas untuk join)

Facebook link :
https://www.facebook.com/sally.samsaiman

Instagram ID :
@sallysamsaiman

Jom ramai-ramai meriahkan GA Ayue Idris..!

You Might Also Like

19 comments:

  1. Gud luck ya sally..kot myangkut kan

    ReplyDelete
  2. Goodluck. Sy pon join hihi

    http://shaheerashaheera.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  3. kak sallllllllllyyy..lama x jenguk sini..rindu akk sngt2 =) good luck

    ReplyDelete
  4. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  5. gud luck kak sa;;y , saya pun juoin juga :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  6. Cik Candy pun join .. (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/giveaway-loreal-paris-by-ayue-idris.html

    ReplyDelete
  7. halloo..halloo
    Khaty BW dari segmen yang sama..
    Selamat bersegmen

    ReplyDelete
  8. Awak~~

    TQ tau sbb sudi join GA saya ni..saya da update nama senarai peserta kat sini :

    Senarai Peserta Giveaway L'Oreal Paris by Ayue Idris

    And, just nak inform yang url saya bukan lagi mii-and-himm tau..tapi

    Blog Ayue Idris

    Maaf sebab menyusahkan..ada orang amek url saya :(

    ReplyDelete
  9. hahahhaha!!! bole tak main awak2 kat sini jgk? :P

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!