2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) Tour Schedule.

2:54:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Haihhh...

Amboi...mukadimah lagi dah start mengeluh kan...hahahaha...tahun ni merupakan tahun pertama Jung Yong Hwa bergerak solo..So, sebagai fans yang sangat bias kepada Jung Yong Hwa, jadinya Sally nak update schedule untuk solo tour dia...update je takde nak pergi pun..hahahaha...


So far rasanya tahun ni takde Malaysia dalam route tour dia, so..kita duduk diam-diam je dan senyum..hahahaha
  1. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Seoul
  2. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Seoul
  3. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Seoul
  4. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Tokyo
  5. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Tokyo
  6. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Osaka
  7. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Osaka
  8. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Hong Kong
  9. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Shanghai
  10. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Tokyo
  11. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Bangkok, Thailand
  12. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Beijing
  13. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Singapore
  14. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in Taiwan
  15. 2015 Jung Yong Hwa Live (One Fine Day) in  Guangzhou, China
# Sally akan update from time to time, bila CNBLUE official fanpage dah update details eh...harga tiket semua boleh tengok kat link yang Sally bagi...eh, macam la korang nak pergi kan..kekeke...

You Might Also Like

5 comments:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!