1st GiveAway WanitaBesiBerbicara

3:39:00 PM Sally Samsaiman 18 Comments

Harini dapat jemputan untuk join giveaway daripada blogger Emma Diana..so, lets check it out!


Syarat-syarat penyertaan
1 - Copy gambar diatas dan backlink ke link GA emma ni .
2 - Semestinya follow Blog Emma, Instagram , Twitter , Facebook Emma

tak ada laman sosial ? its Okay :)

3 - Buat 1 entri tentang GiveAway ni dan Sempena GiveAway ni tarikh tamat nya 22 March 2014 'hari lahir emma' beri kata kata semangat dan ucapan sempena hari lahir emma yang sangat kreatif
4 - Tinggalkan link di ruangan komen entry GA ini.
Winners : Randomly pick.
Dateline : 22nd March 2015.
To Emma, happy 24th birthday in advance!
Kak Sally doakan Emma berjaya dunia dan akhirat dan sentiasa berada dibawah lindungan Allah, menjadi isteri yang solehah.
Selamat maju jaya dalam kehidupan dan semoga menjadi blogger yang berjaya!
Hadiah-hadiahnya:

2x pemenang akan menerima hadiah berbentuk :

Dianz Vit E&C 12000mg *Berharga RM 80.00*



5x pemenang akan menerima hadiah :

Shieshedo mask 5pcs



10x pemenang akan menerima hadiah topup : Top up RM5
Tidak kisah line apa yang anda guna

Hadiah akan dipos pada 26 March 2015.

Senarai peserta boleh disemak : SINI

You Might Also Like

18 comments:

  1. Assalamualaikum ,

    Assalam kak sally terima kasih sudi join GA emma dan kata semangat buat saya :)

    nama peserta disini ya :)

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/02/senarai-peserta-ga-by.html

    ReplyDelete
  2. Salam singgah petang dik sally...selamat bersegmen dan semoga berjaya...

    ReplyDelete
  3. Singgah dari GA yang sama. Good luck ye (=
    http://cikcandysour.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  4. salam...singgah cn
    http://mummysupplementshop.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  5. Wiwiwi goodluck hehe Qila singgah dari GA yg sama hiks! :D Salam sabtu~

    ReplyDelete
  6. good luck..^_^
    saya pun join...
    http://akubudakkayu.blogspot.com/2015/02/happy-bday-1st-giveaway.html

    ReplyDelete
  7. saya dari GA yang sama. goodluck yer :)
    saya follow yer, please followback okey?
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html

    ReplyDelete
  8. Good luck..dari segmen yang sama.. jom lepak2 di blog saya juga http://kehidupanseorangbujang.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-by-wanita-besi-berbicara.html jangan lupa follow dan komen ya...

    ReplyDelete
  9. salam ziarah :)
    saya jumpa kak sally dari GA yg sama ^-^

    ReplyDelete
  10. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  11. Singgah dari GA yang sama, good luck ^^
    misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/1st-giveaway-wanitabesiberbicara.html
    Jemput join
    Http://misssakuradiary.blogspot.com/2015/02/segmen-bloglist-april-september-by-miss.html?m=0

    ReplyDelete
  12. Assalamualaikum , Salam singgah sini ya .

    INFO TERKINI GIVEAWAY. SILA AMBIL PERHATIAN :) [ GiveAway Nak tamat Awal ]

    http://matalensajemariberceloteh.blogspot.com/2015/03/giveaway-nak-tamat-awal.html

    Good luck dan terima kasih yang tak terhingga kerana sudi join :)

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!