You.

8:59:00 PM Sally Samsaiman 8 Comments


"Live right now. Just be yourself. It doesn't matter if it's good enough for someone else.."

p/s : Hidup kalau nak puaskan hati semua org mmg tak mampu.

You Might Also Like

8 comments:

  1. Sabar je Sally. Be yourself. Tak ada salahnyapun minat K-Pop. Selama harini Sally tak ada pun berlebih-lebihan. Ok je. Akak pun minat K-Pop juga. Yang salah tu sorang dua, yang lain pula kena tempiasnya huh. Sampai nak ban pulak. Sendiri pun tak sedar diri sendiri bukan betul sangat. (Filem Miss Granny best sangat - ompek kali akak menengoknya, kejap gelak, kejap menangis aku. Jatuh cinta jap dengan Lee Jin Wook..huhuhu)

    ReplyDelete
  2. ye betul tu.. puaskan saja hati sendiri dulu..

    ReplyDelete
  3. puaskan hati sendiri sudah. heheh :D

    ReplyDelete
  4. persetankan je org lain.. hehehehe.. org lain happy, sendiri tak happy tak jadi jugak ye. :)

    ReplyDelete
  5. Takyah puaskan hati org kak sally kikiki. Puaskan hati allah, kita n parents yg penting!

    ReplyDelete
  6. Memang tak mampu kan? Kalau tak mampu, buat sahaja yg terbaik :)

    ReplyDelete
  7. takpe la..kita lakukan sebaik mungkin. Manusia siapa nak judge kita, hanya Allah yang penentu segalanya

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!