Senarai pemenang Photo Card Giveaway.

10:30:00 AM Sally Samsaiman 31 Comments


Masa yang dinanti....!

Seperti yang telah Sally beritahu dalam komen ketika Sally blogwalking, yang hadiah akan ditambah menjadi 15, jadi bermakna akan ada 15 orang blogger yang bertuah akan dapat photo card berlatarbelakangkan Korea...

Sally tak sempat nak print screen, jadinya Sally hanya akan letak link je...kalau belum tengok senarai peserta, boleh la usha dulu...kang tak tau pulak...


Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari RABU (4th February 2015), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Subject : Pemenang Photo Card Giveaway!
Nama :
Alamat :
Link Blog / entry :
 
So, that's all...Tahniah diucapkan kepada yang terpilih, kepada yang tak terpilih tu...korang g laman web Uncle Random.org, lepas tu korang marah dia..hahaha...sebab dia yang tak pilih korang tau! Sally dah random dia yang tak pilih....Rasanya lain kali Sally nak buat manual jela kan....
 

You Might Also Like

31 comments:

  1. sobsssss. nangis bawah meja sebab pak cik random tak pilih. hahahaha :P

    ReplyDelete
  2. alhamdulillah ada nama ana di situ dh hantaq detail ya

    ReplyDelete
  3. Alhamdulillah terpilih..
    thanx sally :)
    Kak Ros dah hantar email..

    ReplyDelete
  4. Yeay Terpilih ! TQ kak sally comel . saya email ya :)

    ReplyDelete
  5. wah..tersenarai la..hahaha..
    otw hantar details
    tahniah jga yang lain2.. hehe

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah.Tahniah kpd semua pemenang.

    ReplyDelete
  7. Alhamdulillah menang lagi! hehe. dah email!

    ReplyDelete
  8. wahhh.. tak sangkanya.. tersenarai. thanks ya sally... luv u..

    ReplyDelete
  9. Huhuhu tak de rezeki.. apapun tahniah kepada semua pemenang..

    ReplyDelete
  10. Alhamdulillah. tengkiu kak sally.. ^_^
    akak, xdk yahoo la nk hntr detail. slain tu, bleh hntr kt mna ea?

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah ! oke akak. dh hantar details... ^^ hehe TQ!

    ReplyDelete
    Replies
    1. amboi,express betul. hahah. anyway tahniah semua pemenang ^^

      Delete
  12. Tahniah dekat semua yang menang.

    ReplyDelete
  13. tahniah kepada pemenang semua!

    ReplyDelete
  14. aloorr xde rezeki...tahniah pada yang menang yer... pakcik random dengki kat kita! hahhahah :D

    ReplyDelete
  15. Terima kasih Sally nama tersenarai di situ nampaknya
    Tahniah pada yg lain

    ReplyDelete
  16. tahniah pemenang semua ^^
    xdok rezeki.. tnggu Sally buat segmen lagi hehe

    ReplyDelete
  17. syukur ... terima kasih cik sally
    dah antar by emailll ;)

    ReplyDelete
  18. Noted with thanks Cik Sally. :) Dah email details tadi.

    ReplyDelete
  19. alhamdulillah
    terselit juga link hehe...tahniah semua... nice meet uols

    ReplyDelete
  20. tq sally....nak email ni....hehehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!