Party of the century by Empire City, Damansara.

2:42:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments


Kisah Jumaat lepas tapi entri Jumaat ni...okay la daripada takde kan..hehehe...

Kalau yang dah baca entry Last minute Invitation to The Party of the Century by Empire City!, mesti dah boleh agak ape yang Sally nak ceritakan...Well, sebelum Sally sambung kisah pasal parti ni, I would like to congratulate Mammoth Empire Group of Companies for their effort for this great party and of course, for their incoming Empire City that will be the new attraction in Kuala Lumpur!

Dan seperti yang korang sedia maklum, Sally jadi partner partner untuk BBL (Budak Bandung Laici) dan juga hanya kenal dengan kak Ayue Idris je tapi kat sana mmg havoc and I find more new friends!



Kalau korang pergi ke Empire City ni...mmg surely terkejut sebab building mereka sebenarnya masih under construction tapi bila masuk kat dalam, which is to be specifically will be their soon-to-be olympic size ice rink for Empire City Kuala Lumpur. Excited tak...? Mesti rasa nak suruh dia cepat siap kan..?

Lol!


Yaaahhh...that's me for the night, with the themes of "The Glamorous 1920s". Tak tau la ni dah ikut tema ke tidak yang pastinya dapat jugak masuk! Hahahaha...tapi malam tu semua orang mmg sangat ikut tema dan semua cantik je baju...


A part of blogger yang dapat invitation malam tu..hehehe...kita tak dapat pun..kita teman je...tu yang posing jauh, (#membawadiri) hahahaha... anyway thanks to Syafiera Lewis for this photo!


To BBL & Kak Ayue, thanks sebab tak jadikan Sally makhluk yang anti sosial ye..hehehe

Okay, habis dah sesi terima kasih, penghargaan semua...let's continue with the performance!

Hehehehe....Sally excited g pun sebab nak tgk 2AM je...lepas tu sebab nak makan free...kekeke...tapi overall, mmg awesome night! seronok!




Gambar semua banyak daripada tepi je sebab Sally berdiri kat side VIP tingkat satu..huhuhu...tak rasa nak g berdiri ramai-ramai dekat tengah lautan manusia tu...awak dah la rendah, katik pulak kan..hehehe...Sempat la main jerit-jerit lambai-lambai kat Jo Kwon, Jinwoon, Seulong, and Changmin!

Lepas tu ada Paris Hilton, Mark Vincent (Winner of Australia's Got Talent 2009), Taboo from Black Eyed-Peas, DJ Ken dan beberapa artis terkenal yang Sally tak dapat nak recall...al maklum la...2AM balik je terus dah tak tau nak have fun macam mana..LOL!

Mmg surely a night to be remembered!

You Might Also Like

7 comments:

  1. comelnya sally pakai baju tu...seronoknya kan dapat pergi event macam tu

    ReplyDelete
  2. cute! best la boleh jumpak 2am. ^^

    ReplyDelete
  3. hehehe adoiyai laaa sayu hatiku Hahaha.. baju Sally cantik ^^ *clap clap*

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!