Last minute Invitation to The Party of the Century by Empire City!

4:29:00 PM Sally Samsaiman 11 Comments

Mungkin ada yang dah tau dan ada juga yang tak tau pasal event ni...Sally pun sebenarnya takde pun dapat invitation daripada pihak Empire City...tapi cuma jadi partner untuk BBL (Budak Bandung Laici)...Okay, sila la restui kami jadi partner berdua! Mula tu excited jugak...tapi tetiba tau pasal tema pulak...dah la tak ikut tema tak boleh masuk...me is so sad you know!

Tema yang dibawa ialah "The Glamorous 1920s"...kiranya pakaian zaman 1920-an dulu laaa...adoi...Sally pun lahir dah 1990...mana tau 1920-an pakai baju ape..! Me is so sad again!


Hahahaha...kenapa Sally nak sangat pergi pada awalnya..?

Sebab gedik dan dengki..hahahaha...Biasa la...bila tengok Nuffnanger lain asyik dapat invitation untuk screening la, untuk cover event sana sini...lepas tu konon jeles laaa...hahahaha...tu yang konon cakap dengan BBL nak follow which is sebenarnya Sally tak pernah pun jumpa dia..takkan dia nak ajak pulak kita kan...tapi...sekali BBL invite jadi partner dia semalam...okay, speechless!

Excited, nervous, menyesal...semua ada..hahahaha...sebabnya Sally risau pasal baju...Sally ni bukannya ada baju yang vogieee the vasss sangat pun...lepas tu dapat plak invitation untuk event berprestij macam ni...segan, rendah diri, takut semua bercampur baur dalam hati...Nasib jugak la ada kenal kak Ayue Idris, kalau tak...mmg rasa nak cakap dengan BBL tak nak pergi dah!


Event ni akan berlangsung pada Jumaat ni, 23rd January di Empire City, Kuala Lumpur. So, meanwhile, Sally tgh mencari baju-baju yang sesuai dan siap ada satu group whatsapp yang terdiri daripada kawan-kawan Sally yang tertubuh sebab nak tolong Sally cari baju, accessories dan segalanya yang berkaitan laaa...okay, terharu dan kesian dorang sebab asyik dengar Sally merapu meraban!

Jujur kata Sally takde la excited nak pergi...tapi macam seronok bila dapat jumpa orang yang luar daripada kebiasaan kita...Selalu kita jumpa kawan sekolah, jalan-jalan tengok wayang kan...tapi kali ni kita jumpa orang yang berbeza...tengok background dan personaliti mereka-mereka yang berbeza...

dan...dan...kenapa Sally nak pergi lagi...sebab....

Paris Hilton
Musician, Designer, Model, and International Celebrity Icon
2 AM
K-Pop's biggest boy band (Korea)
Mark Vincent
Winner of Australia's Got Talent 2009

Taboo
Grammy Award-winning Artist from Black Eyed-Peas (US)


DJ Ken
One of the top DJ's at Zouk and in the KL club scene

Hahahaha...yes! sebab ada mereka ni semua terutamanya kumpulan 2AM tu laaa...hahahaha...Kalau dah kpoppers tu kan...excited nak jumpa Jo Kwon, Jinwoon, Seulong, and Changmin! Jangan risau, Sally takkan berlari g peluk dorang...paling banyak pun jerit-jerit manja je..hahahaha..

Tapi Sally lagi excited nak jumpa Mark Vincent! Sally tau pasal Mark Vincent and Jal Joshua masa pentas final Australia's Got Talent 2009 sebab suara Mark mmg best gila! Jal Joshua pun sama....tapi dorang bawak Mark Vincent je...so, it's better than nothing...kan?

So, petang ni dalam perancangan nak jumpa kak Ayue Idris, sebab nak teman dia cari baju dan Sally nak cari kasut dan beberapa accessories yang boleh pakai...hehehe...nanti kalau dah lengkap Sally tunjuk la kat korang ye...hihihi
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Empire City

A New Era for Mammoth Empire
Empire City to hold a star-studded preview of the City of Lifestyle & Entertainment

Petaling Jaya, December 2, 2014 Empire City, the 30 acre mixed use development in Damansara Perdana, is holding an exclusive preview on the 23rd of January 2015.
An integrated development in a vibrant, artfully stylised world, this City of Lifestyle & Entertainment aims to be the ultimate spot for meeting, dining, shopping and relaxing, all within a self-contained city that balances business with leisure.

“Empire City is a major project for us as well as for the entire Klang Valley,” commented Mark Farquhar, Director of Leasing for Empire City. “The 2.5 million square feet of net lettable retail area, 8 corporate towers and office suites, 3 international 5+ star and 5 star hotels and a cinema themed hotel are built around the 5 pillars that are at the core of Empire City; Design, Art, Music, Performance and Culture.

“Based on the concept of the past, present and future converging in the one place now known as Empire City, the combination of the five Pillars form the philosophy that drives the development and operation of all establishments under Empire City,” added Farquhar.

“From style to service, and architecture to amenities, these attributes are instantly recognisable from the thoughtful planning and unparalleled attention to detail, which ultimately aims to deliver the most unique and enriched experience to all. Our preview event in January is a celebration of these ideals, and a literal coalescence of our vision for Empire City in the future.”

Included within Empire City will be a number of unique offerings, such as the cinematic world’s first multiprojection theatre, an Olympic-specification ice rink and stylized boulevards, like Asian Food Street, that will bring the international luxury feel to life for residents and visitors alike.

As a development preview, a first for a Malaysian project, Empire City’s “Party of the Century” with its ‘Glamourous 20’s’ theme looks to set a high standard for all others in 2015.

Tempat: Empire City, Damansara Perdana
Tarikh Acara: 23 Januari 2015 (Jumaat)
Masa: 7pm

Website: http://www.partyofthecentury.my
Facebook: https://www.facebook.com/partyofthecenturymy

You Might Also Like

11 comments:

  1. yg baca ni pun rasa seronok...semoga Sally berjaya mencari baju & accessories yg sesuai..! Chaiyok2...:)

    ReplyDelete
  2. Kena pakai ala2 film the great Gatsby ni..hehe.

    ReplyDelete
  3. hahahahaha.. untunglahhhh.. Selamat meng'glamour'kan diri lah Sally comel!

    ReplyDelete
  4. wahh kak sally....selamat ber-glameres-glemeres yer.... :D

    ReplyDelete
  5. Wah...untung Sally dpt pegi event yang grand tu..Hopely dpt cari baju yang gorgeos utk event tu...

    ReplyDelete
  6. Tung ah ! Padahal Ayue ajak juga teman , tapi kita yang tak dapat nak join. Lulz. T_T

    ReplyDelete
  7. seuloooooooong \^^/ hahaha.. Sally please send flying kisa kat seulong.. hhaah.. jangan ada scene plok2 lgi sudahla hehe..

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!