Cinta zaman sekolah dulu.

2:18:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

Bila budak-budak masuk sekolah semalam...terus la teringat kenangan lama...hahahaha...biasa la...cinta monyet kot...siapa yang tak pernah alami kan...tapi yang tak boleh terima sebab teringat sejurus lepas Sally solat Maghrib semalam...macam....

Hahahha...Sally tau korang nak cakap ape...but haip! haip!


Well, to be honest...ni kisah zaman Sally sekolah rendah...darjah 5 @ darjah 6 to be exact la...Macam mana Sally kenal dia pada awalnya ek..? Lupa dah...tapi he end up be in the same class with me and to be more interesting...dia duduk betul-betul kat belakang Sally...

Kisahnya bila dia duduk bertiga dengan kawan dia kat belakang...dorang berdua mmg suka bercakap dengan Sally kecuali dia...senang nak bagi korang faham, Sally gelarkan dia sebagai "AF"...AF ni sebenarnya pemalu...tak macam kawan-kawan dia yang boleh bercakap 24 jam tanpa henti..hahahaha...

Kisah bermula, bila sebenarnya AF suka kat kawan Sally (darn!)... Hahahaha...Dia mula berbual dengan Sally sebab nak cungkil rahsia pasal kawan Sally...Hahahaha...dan sampai satu tahap, dia akan jadi macam kawan dia yang bercakap dengan Sally 24 jam dan bermula laaaaaa kisahnya bila Sally (Sila isi tempat kosong)......hahahahaha...Zaman tu belum ada hand-phone lagi...Jadinya kat sekolah jela ada masa nak berbual pun....Pulak jumpa masa sekolah agama petang je...sekolah kebangsaan sekolah tak sama...

To be honest, Sally sebenarnya dah tak ingat sangat pasal dia...kalau tengok muka mungkin ingat..hahahaha...tapi still la boleh recall sikit sebanyak kenangan darjah 5, 6 ni...


This is what actually happened!

Hahahaha...Adoi...kenapa la tak nak bagitau awal-awal AF ni..hahahaha...kan kita dua-dua dah makan hati..hehehe...Macam mana Sally tau? Sebab kawan Sally yang pada awalnya dia suka tu, yang bagitau..hahaha...Tau tak rasa bersalahnya sebab he end up fall for me instead of my friend...So, begitu la kisahnya...masuk ke sekolah menengah, Sally tak jumpa dia dah sebab dia sekolah di Setiawangsa, Sally kat Keramat...alaa....padahal dekat je kan tapi kenapa tak jumpa ni...kalau tak dah kawen dah kita sekarang! muahahaha...

Okay, lawak tu tak kelakar Sally. Tak kelakar.

Eh, korang nak Sally sambung cerita ke..? Sebab sebenarnya Sally jumpa dia balik...

Nak ke tak nak? ^_^

You Might Also Like

15 comments:

  1. continue pliss. bhahahah :P kita kan pernah jumpa crush dedulu sampai tak boleh bercakap.kahkahkah :D

    ReplyDelete
  2. kiki. blushing la kite sally. hahahaa. tetiba tringat kisah monyet2 kat sekolah.
    apesalah nyaa. terima je la sally. bkn senng nak jmpe balik org yg kita syg. =)

    ReplyDelete
  3. ehehehemmmmmmmmmmmm.... cepattttt sambung..... grrrr

    ReplyDelete
  4. SILA SAMBUNG..SILA SAMBUNGG..HEHEEE

    ReplyDelete
  5. hahaha... cik sally, sila sambung!

    ReplyDelete
  6. Nak tau...nak tau....cepat la citer....

    ReplyDelete
  7. menarik cintan cintun ni hehehe..

    ReplyDelete
  8. Sweet citer Sally ni..pengalaman zaman sekolah memang best kan dikenang balik

    ReplyDelete
  9. WHAT?!?!?!?! YA ALLAH SUMPAH SWEET NI KAK SALLY CONTINUE PLES OMG I READ THIS TWICE UGH NAPE COMEL SGT AAAAAAAAAA

    ReplyDelete
  10. Eksaitedddddd !! Jejejenggggg..... bestnya pengalaman Sally !!

    ReplyDelete
  11. wahhh kak sally...senyum2 kita membace ni hah...ahhahahha giler sweet, last2 dia suka kak sally :D

    ReplyDelete
  12. ...padahal dekat je kan tapi kenapa tak jumpa ni...kalau tak dah kawen dah kita sekarang

    Kenapa comel sangat ni, kak Sally?! hehehe

    ReplyDelete
  13. gigih iols mai bace part 1 ni dlu hahaha.. nak tau apa jadi memula.. atototot cinta monyet zaman skolah.. tak ingat la dulu ada ke tak fefeeling cem ni helhek..

    ReplyDelete
  14. Hhahahahha ini ke kisah yang hangat diperkatakan dekat group semalam? Tetibe Nad pun terimbas kenangan lalu hahahhaha

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!