Azam kewangan tahun 2015!

9:30:00 AM Sally Samsaiman 23 Comments


Tahun 2015 ni...Sally mmg nak kena serius dalam menyimpan duit...bukan la sebab apa pun...cuma bila dah nak menginjak umur 25 tahun ni...Sally masih lagi takde simpanan yang tetap...yela...kejap menyimpan di bawak keluar...sekejap sangat masa dia ada dalam bank tu..hahahaha...kejap-kejap bawak keluar g Korea..hahahaha...

Jadinya, tahun 2015 ni Sally nak pastikan Sally dapat menyimpan...paling tidak separuh daripada amaun diatas...kalau lagi banyak lagi bagus kan?

Sally takde azam lain...cuma harapnya tahun 2015 ni Sally dapat menjadi pekerja yang cemerlang, pelajar yang bagus bukan hanya pada gred dan jugak muslimah sejati..

InsyaAllah...

Apa azam korang tahun ni...?

You Might Also Like

23 comments:

  1. marilahh kita menabung bersama. hihihi :D

    ReplyDelete
  2. macam biasa lah.. azam setiap tahun. nak kuruskan badan & ade la beberapa lagi yg lain hehehe.. moga tercapai ye kak sally (:

    ReplyDelete
  3. Selamat tahun baru sally...semoga azam sally tercapai...^_^

    ReplyDelete
  4. nk kmpul duit byk2. nak kawen. hahaha

    all the best utk 2015 sally jelly.. XD

    ReplyDelete
  5. good azam...azam thn baru cik nor bawak bekal g pejabat..:)

    ReplyDelete
  6. Slmt thn baru sally..moga apa yg sally azamkn akan trcapai insyallah..azam Lya secret hhehe

    ReplyDelete
  7. azam tahun batu , jadi seorang workaholic . hehehe. simpan wet banyak2 , nak p travel .. and diet !!

    ReplyDelete
  8. Semoga tercapai azam kak Sally :)

    ReplyDelete
  9. Nak menabung jugak lah! Seringgit satu hari, 2 ringgit hari kedua, 3 ringgit hari ke3 dan seterusnya :D

    ReplyDelete
  10. nak kena start menabung balik la. tapi nak menabung untuk melancong. haha. mana tau nanti kot boleh pi korea macam sally jugak. hehe

    ReplyDelete
  11. selamat tahun baru kak sally! samalah, tgh kumpul duit juga skrng ni

    ReplyDelete
  12. selamat menabung jugak kak sally... :D kita dulu2 boros sangat, pernah sampai xde duit nk bayar sewa rumah...bila dengan suami kita sekarang, barulah nk belajar simpan2 duit...alhamdulillah bila extend ni, adelah duit sikit, bila jpa kedekut duit dengan kita....goodluck menyimpan kak sally yer :D muaahhh!! selamat tahun baru my dear sista!

    ReplyDelete
  13. SELAMAT TAHUN BARU SALLY! semoga azam sally thun ni terlaksana..aamiin.
    *1st nak kuruskn berat badan, in shaa allah..

    ReplyDelete
  14. Semoga azam kak Sally tercapai, selamat tahun baru kak Sally! :)

    ReplyDelete
  15. selamat menabung Sally!nak ke Korea lagi?

    ReplyDelete
  16. semoga impian Sally terlaksana :)

    ReplyDelete
  17. Omg kak sally! Thank u bagi idea gmbr tu hehehehehehee qila pon azam nk kurus sikit and save the $$$$$

    ReplyDelete
  18. Azam dapat saving banyak2 jugak ^_^*

    ReplyDelete
  19. kena kuatkan iman nak simpan duit ni..

    ReplyDelete
  20. kena tabah kan nak menabung ni.. xpe Sally susah susah dahulu.. senang kemudian hehe

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!