4th, 5th, 8th & 14th January 2015!

3:49:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Derita awal tahun....

Macam ni la kehidupan Sally sejak tahun 2012, masuk awal tahun je kena bercuti...paling tidak 3-4 hari la sebab masa ni la bermulanya final exam untuk semua pelajar UiTM...sebenarnya daripada hujung tahun lepas lagi dah mula tapi kebetulan paper Sally selalunya kena pada awal tahun...masuk je tahun baru dah kena cuti...selalunya annual leave mmg habis kat final exam je..huhuhu

kepada korang-korang yang membaca entri ni...Sally nak mintak maaf jika sepanjang Sally menulis ni ada gurauan yang terkasar, ada yang terasa hati dengan entri Sally baik secara sengaja atau tidak sengaja...sebab kadang-kadang Sally ni gurau tanpa fikir perasaan orang lain....dan Sally harap korang doakan la Sally supaya mudah menjawab soalan dan terhindar daripada penyakit lupa...semester kali ni mmg semuanya killer subject...

Selamat tahun baru!


You Might Also Like

26 comments:

  1. good luck Sally!lama lagi ke belajar?

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks kak sal...tak lama dah...lagi 3 sem je insyaAllah :)

      Delete
  2. All the best Sally ! Jawab exam elok elok. Moga grad dengan flying colors. ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. thanks honey! baiklahhh...insyaAllah... :)

      Delete
  3. gudluck sally... semoga dpt mnjwb dgn tenang....

    ReplyDelete
  4. Wahai kakakku, maduku, kakak iparku, dan COUSIN kontrakku,
    Good luck on your final exams! Lepas habis, kita bergosip lagi naaa ^^

    HHAHAHHAA!!

    ReplyDelete
  5. Good luck sally! In Shaa Allah.. smoga sally dapat menjawab dgn baik dan mudah.

    ReplyDelete
  6. chaiyok chaiyok :D selamat tahun baru ^__^

    ReplyDelete
  7. Do the best ya sally n slmt thn baru

    ReplyDelete
  8. Selamat tahun baru & good luck (Y) hehe :)

    ReplyDelete
  9. salam

    killer subject? subject dont kill people, lecturer kill people

    urban gardening

    ReplyDelete
  10. Kak Sally ! Good Luck . May Allah bless you . Rindu okay rindu

    ReplyDelete
  11. eh blog Sally ada butterfly.. lamanya tak mai.. hihi

    ReplyDelete
  12. Chaiyuk kak sally i know u cn do well n great n excellence ha gitu
    Hmmmm misschu hehe. Nnt kita keluar ok wiwiwi

    ReplyDelete
  13. Good Luck awak. Kita pun exam jugak. hehe

    ReplyDelete
  14. aiman pon tgah exam sekrg tau.......habis 15hb..sobs...sobs........Allah Yuftah alaikum :D

    ReplyDelete
  15. gud luck dear..amik master ke yunk?

    ReplyDelete
  16. k.el pulak tiap kali awal tahun sure kena cuti..almaklumlah anak sekolah wajib cuti
    gud luck for the exam

    ReplyDelete
  17. Sally, baca buku banyak2 kit taw... kak Liya doakan Sally dapat jawab semua nya ^_^

    ReplyDelete

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!