Pencarian Bloglist 2015 By BBL - Contest

4:03:00 PM Sally Samsaiman 15 Comments

http://budakbandunglaici.blogspot.com/2014/12/pencarian-bloglist-2015-by-bbl-contest.html

Pemilihan berdasarkan random.org
Pencarian ini akan TAMAT 8 Januari 2015 & blogger yang berjaya akan di umunkan pada 10 Januari 2015

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Travelogue Korea : Teddy Bear Museum (제주 테디베어뮤지엄), Jeju-do

11:32:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Teddy Bear Museum, Jeju-do | Teddy bear memang semua orang suka, bulu yang gebu dan yang paling penting haruslah kecomelan yang ada padanya yang membuatkan Teddy Bear Museum ini menjadi antara tarikan yang di Pulau Jeju. Sally..? Harusnya sampai ke sini dalam pengembaraan 11 hari ke sini...jumpa kawan-kawan yang comel, Sally kan comel..hahaha...okay, tau tak lawak...


Muzium ni memang 100% berkait dengan teddy bear dan perkara yang berkaitan dengan mereka...Sampai sahaja di hadapan pintu, ada seorang rakan comel yang sudah sedia untuk mengalu-alukan kedatangan kita kesini...




Secara keseluruhan, kat sini "all-teddy bear-stuff" laa...Kalau korang yang suka menonton drama Korea dan pernah menghabiskan drama "Princess Hours / Goong", mesti korang semua dah familiar dengan beberapa anak patung dalam muzium ni...sebab kebanyakkan anak patung ada disimpan didalam muzium ni...



Tak banyak benda pun boleh diceritakan untuk muzium ni...Cuma untuk mereka yang suka berjalan dan melihat-lihat barangan tu mmg suka la ketempat ni...Dikelilingi oleh makhluk berbulu yang comel ni mmg merupakan sesuatu yang sangat menggembirakan!





Yuran masuk :

[Individu]
Dewasa 8,000 won / Remaja 7,000 won / Kanak-kanak 6,000 won

[Kumpulan]
Dewasa 6,000 won / Remaja 5,000 won / Kanak-kanak 4,000 won

[Penduduk Pulau Jeju]
Dewasa 6,000 won / Remaja 5,000 won / Kanak-kanak 4,000 won


Okay, dah penat berjalan...nak tidur dulu...

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!