Maggi Royale : Korean Spicy Braised Beef.

1:48:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments


Kalau dah Sally kan...nampak je perkataan "Korea", "Korean" terus dia excited..hahahaha...begitulah kisah seorang perempuan bernama Sally tu haaa...kekeke

Tengok iklan kat TV, nampak sedap gila kot maggi ni..hahaha...dia actually yang nampak sedap part dia angkat daging tu..huhu...tapi jangan terpedaya la...dalam paket tu mmg Sally confirm dan sangat sure yang takde daging dalam tu melainkan korang letak la sendiri...

Rasa da macam mana?

Sedap!

Itu mmg Sally tak nafikan...serius dia mmg sedap dan sangat sedap...Sally mmg sarankan korang cuba maggi ni...walaupun kalau nak diukutkan rasa dia hampir sama macam Mee Hailam je tapi ni sebab edisi Korea so, lain sikit la...rasa pedas dia mmg ummphh!

Happy Luncheon! :)

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!