Malas nak update travelogue.

5:04:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Hahahaha...okay, ni mmg masalah...I was about to write about my travelogue to Korea...but end up doing assignment at my lunch time...hahaha..other than that I'm quite busy with office work...esok-esok la sambung ye...hahaha...sorry sangat...

So far dah 3 orang yang tuntut...so, Sally menanti lagi 2 orang untuk tuntut..hehehe...maaf sangat kepada yang kecewa sebab tak dapat souvenirs tu... I promise I'll buy things for all next time..hahaha...InsyaAllah la...kekeke...kalau kebetulan berduit time tu...

Walaupun tak update...meh nak belanja gambar sekeping dua ... Masih di Gyeongju, Busan...We are now seeing the beautiful Shilla Millenium Park, the location for Queen Seondeok drama filming...

Thank You Allah for this great opportunity..Alhamdulillah! :)








Credit picture to Kak Nadia & Shafarina

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai pemenang Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

12:39:00 PM Sally Samsaiman 27 Comments

Okay..okay...tau dah lewat 8 minit..hahahaha

Seperti yang Sally janjikan...hari penentu siapa yang bakal menerima souvenirs daripada Korea...kepada yang masih belum tengok senarai peserta, boleh la cikidaut kat sana...nak blogwalking ke...nak tambah kenalan ke...Sorry sangat sebab Sally belum sempat nak blogwalking semua peserta yang join...Sally agak busy minggu ni...al maklum la kan...tinggalkan meja kerja lama sangat...

Okay la...tanpa buang masa...Sally umumkan pemenang ye!


So, that's all...Tahniah diucapkan kepada yang terpilih, kepada yang tak terpilih tu...korang g laman web Uncle Random.org, lepas tu korang marah dia..hahaha...sebab dia yang tak pilih korang tau!...Kepada blogger yang tersenarai dekat atas ni...boleh la emailkan details kepada Sally di sallysamsaiman@yahoo.com ... Lagi cepat lagi bagus la....sebelum hari SELASA (25th NOVEMBER 2014), Kalau korang tak tuntut...Sally bagi kat orang lain..hehehehe

Subject : Pemenang Souvenirs dari Korea!
Nama :
Alamat : 

27 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!