Souvenirs untuk peserta Holiday GiveAway by Sally Samsaiman (Part 4)

5:03:00 PM Sally Samsaiman 28 Comments

Nampak tak...baru je sempat update blog harini...ni la masalahnya bila bercuti lama...kerja bertimbun atas meja...kena la siapkan sebelum dapat buat benda lain...Sally tau Sally belum lagi update senarai peserta...so sorry...Sally akan cuba update secepat mungkin nanti sebelum bagtau pemenang nya nanti...

Tapi...

Disebabkan Sally tak nak korang ingat Sally nak tipu atau saje melambatkan...meh Sally nak kasi teaser sikit untuk hadiah yang bakal dimenangi oleh sesape yang join GA Sally ni...First of all, sorry sangat sebab hadiah yang Sally dapat beli tak seberapa...Banyak pulak benda nak kena beli kan...dengan expenses yang quite high dekat sana...currencies pun tinggi... (alasan) hahaha..


Yes, just postcard...

Haiya! sedihnya rasa...even keychains pun tak cukup...tu yang rasa serba salah sikit Sally ni...tapi postcard tu ada few daripada Nami Island, N Seoul Tower (Namsan Tower), Teddy Bear Museum and etc la...campur-campur la sikit...

Hopefully korang suka la ye... :)

28 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!