Semua benda nak buat.

5:01:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Semalam sampai KL dah pukul 11pm...harini terus masuk office...Sadis sebab celebrate birthday dalam flight and sebab clash jadual flight dengan CNBLUE...sobs...kesedihan tahap melampau tau...dah la takde orang wish birthday kita..kekekeke...

Sampai office je nampak bos sengeh dari jauh...eleh...mesti dia ingat kita nak MC harini kan...hahahaha...tak cukup dengan tu...dia boleh bantai speaking korea (read as speaking bahasa alien)...dapat bos lagi sorang terus tanya...berapa ramai artis Korea kau jumpa kat sana...?

Motif sangat lahaiii bos soalan mu itu!

Ye, kerja yang ada atas meja sama tinggi dengan siling office ni...banyak...sampai makan tengahari pun kelaut kekdahnya...lapar tau! 

So, sekarang cuma nak cakap tengkiu dekat sesape yang wish birthday semalam dan HARI NI...which is I know they didn't even remember actually tapi terus wish lepas nampak Sally post gambar cake yang Syifa' belikan semalam masa ambil Sally kat KL Sentral...hahaha...tak kisah laa...setiap tahun ada hari yang sama...yang meningkat cuma usia je kan...


So, terima kasih lagi sekali untuk doa-doa yang diberikan...part "semoga dapat kawen dengan YongHwa" tu mmg susah sikit nak jadi kenyataan...so, lets skip that part...kita aminkan doa semoga murah rezeki, semoga sentiasa diberkati...This cake I give it half to ibu sebab tanpa dia...mmg Sally takkan ada kat dunia ni kan...


Thank you!

*abaikan muka letih + muka frust sebab flight clash dengan CNBLUE

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Beli baju kat bundle...?

10:38:00 AM Sally Samsaiman 35 Comments

Heyyo people! Annyeonghaseyo! *Dah terbiasa dengan lidah Korea..kekeke

Start harini akan live update macam biasa ye..kekeke..no more auto publish entry sebab ahkak Sally dah pulang ke Malaysia! pepagi tetiba nak cerita pasal winter coat...almaklum la masa g Korea dah cecah negative cuaca dia...sejuk beku tau!

Banyak tempat Sally cuba cari winter coat, trench coat or even raincoat untuk persiapan ke Korea ni...tapi susah betul nak jumpa...salah satu sebab dia saiz la...sebab Sally ni kan kanak-kanak yang suka makan...jadi susah nak sorok "lebihan" makanan kat perut, lengan dan sebagainya..hahaha...

Mohon paham!

Hahahaha...jadinya last choice Sally, pergi cari kat bundle...Sally tak tau la korang suka atau tidak...tapi bagi Sally as long as baju tu nampak elok..boleh je nak pakai...basuh bersih-bersih dah boleh bawa pakai...Sally ada la jugak tengok few website yang jual winter coat untuk plus size...semuanya range harga dalam RM200-RM500...fuhh...mmg mahal la kan...Sally bukannya nak stay sana terus..just nak g beberapa hari je kan...So, rasa macam tak worth it nak beli...

Jadinyaaaa....


Tadaaaaa....Sally dapat winter coat ni dengan harga RM5 je...dan ada lagi dua sweater jugak dengan harga yang sama...salah satu yang warna coklat yang Sally pakai sekali tu...so, total expenses for my winter coat hanya la RM15 instead of RM500..Bagi Sally mmg sangat-sangat la berbaloi...duit yang Sally save untuk winter coat boleh la cover untuk duit belanja kat sana...sekarang ni currency agak tinggi..Jadinya kena berjimat...huhuhu...Kalau beli mahal-mahal boleh pakai kat panas terik Malaysia ni takpe jugak..iya dok?

35 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!