Review Blog Pilihan - ainimrashihah.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 4 Comments


Hi Cik Kembar!

Hehehehe...Anim ni merupakan kawan blogger yang paling rapat dengan Sally...mula-mula kenal dia masa terlibat dalam satu program anjuran SEDA Malaysia...Lepas tu terus rapat dan rapat...Walaupun Anim lebih tua daripada Sally, tapi Sally dah biasa panggil dia dengan nama je..hehehe...

Blogger yang bekerja dan tinggal di Putrajaya ni lembut je orangnya, tapi sangat tegas...sangat! Dia jugak merupakan satu-satunya blogger yang Sally kenal yang ada kembar..hehehe...so, Sally pun kembar jugak...yg unofficial nombor 3..kahkahkah!

 Cuba teka mana satu Anim?

Sally suka tengok Anim pakai shawl...sebab cantik...sobs...merintih wajah Sally yg gebu dan tepu dengan lemak ni..muahahaha...Anim mmg suka sangat dengan warna biru...sebab tu dia boleh geng dengan Sally...dia minat fanatik dengan Super Junior, Sally dah gila dengan CNBLUE.. (okay, gila nampak agak melampau disini)

Thanks Anim sebab sentiasa ada masa Sally nak cari teman untuk berbual...walaupun kena layan budak kurang bermotivasi macam Sally ni...hehehe

So, jom kita berkenalan dengan Anim...

p/s : Maaf kalau review agak kurang memuaskan..and sorry pinjam gambar!

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog Pilihan - yangbaik.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Dah selesai review blog pemenang, so harini bermula la sesi review blog pilihan Sally...ada 6 blog yang Sally pilih, bukan atas dasar rasuah atau apa...saje nak review...kan Sally g Korea ni tak sempat nak update blog..muahahaha...


Sampai kesudah tak jumpa nama kakak sayang! Huhuhu...blog ni mmg banyak informasi tentang agama dan beberapa bait kata yang menaikkan motivasi kita...Sally dapat rasakan yang tuan blog ni orangnya agak lembut walaupun sedikit tegas...entah...itu pada pandangan mata Sally la...


Selamat berkenalan! :)

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!