Review Blog | Group 16 - sallyyatiey.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 5 Comments

Pemenang terakhir, untuk group sebelum Sally sambung kepada pemenang pilihan Sally esok...blog yang terakhir ni...Sally Yatiey...Sally rasa semua tau dia...sebab dia mmg rajin tinggalkan jejak dalam blog rakan-rakan blogger...haaaa~


Sally yang berbeza ye..ni bukan Sally tuan blog Sally Samsaiman...ni Sally Yatiey, blogger yang berasal dari Miri, Sarawak kini berusia 20tahun...Sudah aktif hampir 5 tahun dalam dunia blog ini sejak tahun 2009. Blog beliau juga merupakan yang menjadi tempat untuk bercerita, berkongsi info-info yang menarik dan maklumat...

Sally suka review novel, drama melayu, drama korea yang terbaru dan selalu memberi kita quotes-quotes yang menarik...tak pernah nampak tuan blog...Jadinya sangat rahsia ye muka tuan blog..huhuhu...
 
p/s : Maaf kalau review agak kurang memuaskan..

5 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog | Group 15 - umikasum.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 4 Comments

YUMIDA

haaaa...mesti macam biasa nampak biasa dengar kan?


Selalunya header dia akan ada doodle dan kucing, tapi entah kenapa kali ni bertukar..nanti Sally cari tau dulu ye...hmmm....

Blog kak Yumida, mmg penuh dengan informasi dan perihal kehidupan peribadi dia...ada jugak travelogue masa dia bercuti...best baca blog dia sbb mmg sangat berinformasi...

Cerita terbaru, episod terbaru, biodata pelakon...selalunya dia la orang yang supply informasi macam tu..kekeke...ouhh..kalau nak baca pasal setiap konsert Akademi Fantasia pun ada...fuhhh...mmg terbaik!

Lagi satu yang Sally suka pasal kak Yumida ni, pasal ketekunan dia dalam berblog...Sally suka bila baca dia gunakan duit daripada campaign Nuffnang untuk selesaikan pinjaman PTPTN...berapa ramai antara blogger yang guna pendekatan berblog sebagai cara untuk bayar hutang belajar...? Yang Sally ni...asal nampak duit boleh cashout, terus sibuk nak shopping itu ini...Tak cukup dengan tu...ada beberapa gadget yang dimiliki kak Yumida sekarang hasil daripada berblog...fuhh! Salute la kak!

Si kaki travel macam Sally, sila baca entry 10 Destinasi Pelancongan Terbaik Di Dunia Tahun 2014! Thorrrbaek!
- See more at: http://umikasum.blogspot.com/#sthash.Rva6mdHG.dpuf

4 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!