Wordless Wednesday! [Errr...]

2:56:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments



Cuba teka apa yg buat Sally senyum lebar?










16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog | Group 14 - mycherita.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 1 Comments


Kalau nak ikutkan...mmg Sally lost kejap masa nak review blog ni..hehehe...sebab tak jumpe genre kepada blog ni...kadang-kadang nampak macam blog informasi kadang-kadang macam blog peribadi, kadang tu penuh dengan segmen dan giveaway..ehehehe...maaf ye tuan blog!

Susun atur blog sangat kemas, warna yang digunakan pun sangat eye-catching! Warna striking tapi tak menyakitkan mata...kan..? tengok header pun dah boleh tau...

2008 - 2014, lama sungguh berblog! hehehe...Jemput singgah dan tambah kenalan!

p/s : Maaf kalau review agak kurang memuaskan..

1 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog | Group 13 - erazfadli.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 2 Comments

Ouh! Lelaki yang kedua akhirnya! Hehehe...

Sally rasa rata-rata dah kenal dengan blogger ni...


Haaa...sape tak kenal dengan Eraz Fadli...? Sally mmg tersangat la kenal sebab abang Eraz merupakan salah seorang daripada mentee kak +Mia Liana jugak...So, jom kita cikidaut serba sedikit pasal abang Eraz...

Abang Eraz pun sama macam Sally, mula menulis pada tahun 2011...haaa...Abang Eraz dah pun berumah tangga dan mempunyai seorang anak perempuan yang comel, Nur Zara Faleesya! Blog Abang Eraz lebih kepada parenting, personal dan jugak tentang isu semasa dalam dan luar negara...Blogger kelahiran negeri Kelantan ni mmg takkan pernah biarkan blog dia sepi daripada intisari terbaru pasal diri, keluarga mahupun dunia...

Abang Eraz juga sedang melanjutkan pelajaran di peringkat Master walaupun sibuk dengan kerjaya dan keluarga...salute la abang! Another fact, shuhhh...ni rahsia..hahaha...Abang Eraz sangat suka Stitch...so, kalau nak bagi hadiah kat dia..bagi je Stitch..kekeke


p/s : Maaf kalau review agak kurang memuaskan..

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

I'm in Gangneung.

5:00:00 AM Sally Samsaiman 12 Comments

Rasanya korang mesti jarang dengar nama tempat ni kan...hehehe...Gangneung ni depan sikit daripada Seoul, macam area kampung sikit laaa...

Ouhh...Sally dah balik daripada Jeju Island...sekarang kat Gangneung, esok baru balik ke Seoul...sebelum balik ke Malaysia...cuaca kat sini sejuk sangat...sampai rasa bersyukur la Malaysia panas kan...hahahaha

Dah ramai yang join GA Sally...thanks la ye...huhu...haaa...jangan lupa baca entry review tau...penat tulis...kekeke...okay laaa..Sally nak siap...nak pi main rail bike nanti...

Annyeong!


12 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!