Review Blog | Group 10 - jmbelog.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 2 Comments


Akhirnya! Blogger lelaki yang pertama Sally review..hehehe...blog ni mmg penuh dengan informasi dan yang penting tentang isu-isu semasa pun ada jugak...complete la kan..hehehe...

JM sebagai penulis blog ni, daripada segi pemerhatian Sally...orang yang sentiasa mengikuti perkembangan duni dan gemar share berita-berita yang terkini...biasa la...pantas kot kalau dah ada internet ni...nak beli surat khabor malas kan..(refer diri sendiri) hahaha

Sekarang ni JM ada anjurkan segmen (SEGMEN BLOGWALKING + FOLLOWERS)...kepada yang belum join...boleh la join...buat tambah kenalan...okay?

p/s : tak tau nak komen apa..hehehe

2 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog | Group 9 - norshamimi.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments


Masuk je blog warna merah! Hahahaha...Cik Mimie ni Sally pun tak tau sejak bila kenal dia...mungkin daripada beberapa segmen kot...selalu nampak dia dimana-mana blog...rajin blogwalking! tahniah!

Kalau dilihat daripada aplikasi Daisy Path kat sidebar dia...dah hampir 5 tahun Cik Mimie ni aktif dalam berblog...woahhh! sangat kental ek...Hehehe...Kalau tak salah Sally...Cik Mimie ni sebaya je dengan Sally...geng-geng lahir tahun 1990...kan..? Dah la amik diploma pun sama course dengan Sally..hahaha

Overall, Sally suka deko blog Cik Mimie...agak teratur dan tak semak sangat...hehehe...bagus betul...blog personal ni bagus sebab kita boleh share aktiviti harian kita dengan rakan-rakan blogger yang lain..so, hopefully Cik Mimie lebih giat lepas ni...suka entry TEMPAHAN CERITA PENDEK (CERPEN) BY IRSALINA LOVELY, sebab tak pernah terfikir ada orang nak tolong buat @ adjust cerpen kita..hahaha...eh, ada pulak Sally cerpen?

Best of luck in your future undertaking! :)

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!