Review Blog | Group 6 - adnan-daughter.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 10 Comments

Bukak je blog dah nampak keywords "adnan daughter" & "Qaseh Ku"...ohhh...ni kira anak Encik Adnan la ni..hahaha...


Nama tertulis kat situ Anizz Annisa, tapi dia bahasakan diri sebagai Anis...so, Sally pun panggil dia Anis jela..Anis ni berasal daripada Seremban...orang nogori la ni..kekeke....Bulan November tahun ni merupakan tahun keempat Anis sebagai blogger walaupun baru aktif pada akhir tahun lepas sampai la sekarang.

Overall Sally tengok blog Anis bercerita perihal peribadi dan juga aktiviti harian dia...sampai mengidam durian pun ada dia cerita...dah la tak dapat durian, dia sapunya pulak tempoyak...alaaa...alaaa...hahahaha..takpela...geng jugak kan tempoyak dengan durian tu...

Cuma kalau boleh, Sally nak suggest kepada Anis untuk kemaskan sedikit bahagian sidebar tu...instead of using two sidebar dekat tepi tu...lebih baik letak satu je...so, senang nak scroll...dan logo yang ada boleh kecilkan supaya tak overshadowed button link-link (Facebook, Twitter & etc)...dah cukup la satu je carta pengomen tegar tu...update la setiap bulan pun dah okay...

p/s : Sorry tuan rumah kalau kecil hati ye.. :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog | Group 5 - mummysupplementshop.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 3 Comments

Morning!


Masuk je blog ni sure dah tau kan...tuan blog merupakan pengedar makanan kesihatan, Shaklee...Nama diberi NURUL AQIDAH AZAHAR, merupakan PENGEDAR SHAKLEE DI KEMAMAN, TERENGGANU. Beliau merupakan seorang ibu kepada 2 orang anak lelaki yang hensem katanya..kekeke...

Blog kak Nurul ni mmg sangat penuh dengan intisari berkaitanproduk Shaklee dan yang paling penting sangat banyak tips-tips serta petua untuk hilangkan sakit, nak jaga bayi dan sebagainya laa.. Antaranya 5 tips tingkatkan tenaga, cara atasi masalah bau badan, cara nak hilangkan eyebag dengan cepat, cara hilangkan senggugut, dan cara merawat resdung

So, kepada yang berminat nak membeli produk Shaklee terutama dia kawasan Kemanan, Terengganu...boleh la contact kak Nurul!

p/s : Ni review ke promote..? Hahahahaha... 

3 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Heading to Busan...

6:06:00 AM Sally Samsaiman 11 Comments

Dua hari ni Sally ada kat Gyeongju, salah satu wilayah yang ada kat Busan ni...huhu...so, harini nak heading back to Busan sebelum ke Pulau Jeju...huhu...alhamdulillah... So far cuaca dalam linkungan 10°c...tak pernah kurang lagi...cuma kat Seoul nanti la...mmg surely sejuk...harapnya winter tak datang awal tahun ni...



Love from Gyeongju...





11 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!