Review Blog | Group 4 - sayasukala.blogspot.com

2:00:00 PM Sally Samsaiman 7 Comments

Say hi to Rrsya Eyrdina!


Sally pun tak tau la Rrsya Eyrdina tu nama sebenar atau hanya nama pena dalam dunia blog..hehehe...tapi kalau tengok kat alamat email, lebih dikenali sebagai Aty..Rasanya Aty ni muda lagi kalau tengok daripada segi perwatakkan dia...dia ada jugak berkunjung ke blog Sally beberapa kali...

Ohh..sebelum terlupa, Aty juga ada mengambil tempahan untuk edit blog...haaa...sape yang masih tercari-cari orang untuk edit blog korang, boleh la cuba hubungi dia...nampak blog dia pun agak kemas...dan penting sekali pinky macam nama blog, Pinkish's Blog..huhuhu

Blog ni baru lagi rasanya sebab first entry dia start bulan January...tapi mula aktif pada bulan August sehingga la sekarang....Antara blogger yang rajin join GA/Contest/Segmen daripada para blogger...

7 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Review Blog | Group 3 - wanruswaniee.blogspot.com

10:00:00 AM Sally Samsaiman 8 Comments

Selamat pagi daripada Korea! hehehe...
Okay, Sally tak nak bagi korang jeles ke pape...So, jom sambung aktiviti review untuk pemenang group ketiga...

http://wanruswaniee.blogspot.com

Tuan punya blog takde letak header...orang yang sangat perahsia...yang Sally tau nama dia Syazwani je...Jadinya Sally pun tak tau nk review tuan blog macam mana...blog agak simple dan mmg takde langsung button-button yang macam blog Sally bersepah..hahaha...tuan blog susun setiap satu dalam tab (About me, Stuff, Cbox, Links, Entry)

Senang cerita orang nya jenis berpuisi...takde nak cakap secara straight forward..So, sila la berjalan ke sana...tak banyak entry yang boleh Sally komen dan seorang yang aktid join GA/Segmen/Contest daripada blogger lain...

p/s : I really dunno what to review..huhuhu...

8 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!