Farewell Mrs. Accountant.

3:28:00 PM Sally Samsaiman 16 Comments

Kisah Jumaat lepas...kalau korang perasan beberapa minggu lepas Sally ada bagitau Sally busy sikit lately sebab akauntan Sally dah nak berhenti...Sally ada jugak bagitau masa tulis entry g makan kat Wangsa Grill...So, hari Jumaat lepas, Sally dengan budak-budak department Sally ada la buat makan-makan sikit...bukan la nak meraikan tapi lebih kepada menghargai dia yang dah nak berhenti...bayangkan sejak company ni bukak dia dah kerja...Lama sangat kot...



Kebanyakkan makanan tu Sally dengan kawan-kawan department yang masak...kecuali nasi goreng, kuih muih dengan bihun goreng tu...yang lain semua buat sendiri je...sampai terlebih-lebih makanannya..hahahaha...Mulanya takut tak cukup...tapi rupanya dah terlebih...daripada breakfast sampai lunch sampai minum petang makan benda yang sama..hahahaha


Sempat bergambar sebelum makanan diserbu..hahahaha...abaikan budak teleng tu...dia mmg over kalau nampak kamera.. -___-''



Last wefie dengan Mrs. Accountant. Sedih sebenarnya...sebab mula Sally masuk dia la yang banyak ajar Sally nak buat kerja...bila dia takde ni jadi agak takut sikit...Rasa macam takut nak buat keputusan sendiri...risau..semuanya ada laa...


Last but not least, bagi hadiah perpisahan...sebabkan bos takde...jadinya kitorang jela yang bagi dekat dia...hopefully dia suka la..penat tau buat...okay, tipu..penat cari nak beli apa..hahahaha...lagi sekali...abaikan muka budak tudung biru yg over tu..hahaha

Farewell Mrs. Accountant. Gonna missed you :')

16 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!