Nashrah birthday celebration! :)

8:36:00 AM Sally Samsaiman 10 Comments

Ini malam lepas Sally g makan kat Wangsa Grill...hahaha...daripada tengahari sampai la ke malam asyik makan je Sally kan...cuma kali ni keluar makan dengan kawan-kawan masa zaman sekolah menengah...Kalau yang dah lama follow blog Sally sure akan kenal dengan dorang ni...sebab tahun ni banyak kali jugak Sally cerita...err...ini entry lapuk..tapi baca jela kalau nak..hehehe

Alkisahnya kami nak buat surprise untuk Nashrah yang celebrate birthday pada 28th Oktober lepas, tapi lewat sehari la kami celebrate sebab masing-masing agak busy dan akhirnya dapat la jugak celebrate...Daripada Restoran Jiran kat Wangsa Maju terpaksa tukar ke Pizza Hut Wangsa Maju sebab lupa buat reservation dekat Restoran Jiran...ini lah susahnya kalau bagi kerja kat lelaki... -__-''


Bukan main susah nak set..hahaha...nasib baiklah staff dekat Pizza Hut tu baik hati nak tolong...siap nyanyi apa semua kan...senang kerja..hahaha..time tu Nashrah feeling ala terharu je...tapi sebab segan nak menangis dia sengeh je..hahaha...


Kan Sally dah cakap dia sengeh je...hahaha...seronok dia...hahahaha...sebelah tu kawan baik Sally dari sekolah rendah sampai la sekolah menengah sampai la sekarang, Nasyitah.


Antara budak lelaki kelas Sally dengan birthday girl...hehehe...


Sally dengan Fifi...waktu zaman sekolah, kelas Sally ada 8 orang je perempuan...so, malam kelmarin hanya ada 4 orang je yang dapat datang....


Muka Sally mmg pelik..haha..




p/s : Sayang dorang sangat :)

10 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!