Lunch at Wangsa Grill by Chef Zubir.

5:10:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

What a super duper busy day harini...Baru sempat nak cerita....

Semalam, sesi menghabiskan duit bos kali ni, macam entry teaser yang sally tulis semalam...Kali ni pilih restoran Wangsa Grill by Chef Zubir yang terletak di Wangsa Melawati...Makan-makan kali ni sempena majlis perpisahan akauntan Sally...dia kira senior la sebab dia mula kerja since company ni bukak lagi...so, bos bagi appreciation lebih sikit laa...hehehe..kitorang tumpang sekaki jeeeerrrr...


Bos dua orang dengan staff dia dia yang kelaparan seramai 7 orang terus serbu masa lunch...tak ramai sangat pun masa tu tapi almost 20 minit jugak la tunggu makanan...sebab semua mintak yang lain-lain kan...so, agak complicated mungkin...Lagipun fine-dining...mana boleh nak bising...kena tunggu course by course :)


Nasib baik Nachos ni sampai dulu...eh, dah nama pun starter kan..hahahaha...ini Sally yang gatal gi order...kesian bos duit dia banyak sangat sampai tak habis guna kan...so, Sally pun order la macam-macam...hahahaha...yang penting Sally sorang je perangai gitu walaupun end up semua orang sapu Nachos Sally...huhuhu..malu konon nak habiskan duit bos..huh!

Filzah punya.

Encik Bos punya...makan spaghetti je dia...

My super marvelous Lamb Rack! Sedap gilaa oiii...

New Zealand sirloin, dua orang makan ni..sedap!

Chicken Burrito

Baby chicken.
Ada beberapa menu lagi tak sempat ambik..Encik Bos lagi sorang makan Lamb Shank and akuantan Sally makan medium cooked beef steak...jauh sangat nak ambik gambar...hehehehe...ke pemalas eh sebenarnya??





Kasi up Chef Zubir satu kali...hahahaha...overall makanan kat sini quite okay la...ada yang kena dengan tekak, ada yang tak kena...awak pulak tekak kampung kan...sekali sekala je makan western pun....so-so la kan...kalau rasa nak cuba makanan kat sini...boleh la ke alamat Wangsa Grill, No.8-10 Jalan Dataran Wangsa, Wangsa Melawati, 53300 Kuala Lumpur. Senang je nak cari dia...

ohh...total up makanan untuk 9 orang : RM 590++, So, decide la okay ke tak okay..heheh...

p/s : Macihhh encik bos! :P

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Free sample LipIce Sheer Colour by Mentholatum!

12:05:00 PM Sally Samsaiman 22 Comments

Ye...Sally mmg suka benda free...free sample ni Sally dapat masa isi dalam laman Facebook Lip Ice ni rasanya...err...rasanya la...Sally pun tak tau la korang Sally dapat daripada mana..hahahaha...short term memory lost :P


Haritu dapat lip balm daripada Maybeline, lepas tu dapat make up remover daripada Pixy...kali ni dapat lip balm daripada Lip Ice pulak...hehehe...eh, asyik make up je...nak suruh makin cantik ke camne ni..? Hehehehe....


Err...gini la jadinya lepas pakai...xyah la tengok kalau Sally yang pakai..LOL..sesegan ubi :)


Different pink on different lips

LipIce Sheer Colour is a unique color changeable lipbalm. It goes on clear and gradually changes color to a sheer pink which further enhances the natural beauty of your lips.
  • Gentle Beeswax formulation for long lasting hydration. Suitable even for sensitive lips.
  • Enriched with natural ingredients of Shea Butter, Macadamia Nut Oil, Jojoba Oil, Ternifolia Nut Oil, and Aloe Vera Oil Extract to keep lips moisturized, smooth & healthy.
  • Contains effective anti-oxidants of Vitamin E to soothe and protect lips from the harmful environment.
 

Thank you Mentholatum & Lip Ice!

22 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!