Mini gathering at Sally's house!

2:12:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Bersambung daripada entry gathering blogger di rumah Sally, hari sabtu lepas masa Maal Hijrah...Rumah Sally kena serbu dengan segerombolan blogger yang sangat suka membebel..hehehe...Aisya & Encik Barney, Qila antara orang yang terawal sampai...mmg betul punya punctual pukul 12pm kan...hahaha...yang lain tu janji kelaut..kekeke...tapi takpe..janji sampai dengan selamat masing-masing...



Hari tu Sally masak Nasi Kerabu je sebab Niesa yang request..yela..orang jauh pulak yang mintak..kita masakkan la jugak..hehehe...yang lain yang mana tak makan Nasi Kerabu tu Sally gorengkan macaroni je..makan la mereka dengan gembira..hahaha...


Sally yang busy tu pun sempat jugak la curi-curi ambil gambar..



Hehehe...Sally pun tak tau nak cerita apa...biasa la kalau jumpa dorang...mmg dah macam konsert dah rumah Sally tu...belum masuk suara si Nurie dengan Hana..pecah gegendang telinga...nasib baik la Qila tu diam sikit...err..Nad tu mmg mintak pandangan je kerjanya...Bella dengan Niesa..makan dan makan dengan gembiranya..kekeke...eh! Lupa kak +Lieya Von Jay pun datang jugak...hehehe...Sally malas nak cerita banyak...korang baca la entry bebudak ni nanti..hehehe





Time ni masing-masing dah nak balik..sedih tu tidak la..tapi rasa macam tak puas jumpa dengan dorang...nak borak pun tak sempat...just borak-borak sikit-sikit je...Rasanya lepas ni baiknya buat percutian 3 hari 2 malam dengan dorang ni baru la cukup masa nak berbual...

Till then kesayangan! :)

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai pemenang Segment Blog Review by Sally Samsaiman.

12:00:00 PM Sally Samsaiman 35 Comments

Alhamdulillah...dah selesai pun Segment Blog Review by Sally Samsaiman dan Sally dah blogwalking semua blog..semuanya...Sally dah selesai pun random..cuma Sally tak print screen sebab malas...ye...time menaip ni pun rasa bersalah tapi nanti jap lagi mintak maaf la dengan bos sebab mengulor sekejap..hehehe..Sebelum tu jangan lupa tengok senarai peserta ye...nanti tak tau pulak kemana arahnya nama korang...


 
So, Sally malas la berlengah lagi kan...hehehe...Sally umumkan sape yang terpilih setelah dirandom oleh Uncle Random..kekeke

Senarai pemenang Segment Blog Review by Sally Samsaiman

Group 1
Group 2
Group 3
Group 4
Group 5
Group 6
Group 7
Group 8
Group 9
Group 10
Group 11
Group 12
Group 13
Group 14
Group 15
Group 16
 Sally akan mula review dua group setiap hari bermula 6th November sampai 16th November 2014, Jadinya akan berlarutan la selama 11 HARI sebab kalau Sally review sekaligus nanti takde orang nak baca..hahaha...kenapa mula 6th November..? Sebab minggu ni Sally ada kelas dan bagi la Sally masa sikit nak selongkar post-post dorang sebelum boleh nak review..hehehe...

Okay...?
Awal-awal Sally mintak maaf eh...sebab Sally bukan reti sangat nak review ni...tapi Sally cuba la sebaik mungkin...InsyaAllah Sally cuba review sebaiknya...Kalau ada yang terlebih cakap, terlebih komen tu...Maafkan jela saya ye..heee~

35 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!