Mini gathering at Sally's house!

2:12:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

Bersambung daripada entry gathering blogger di rumah Sally, hari sabtu lepas masa Maal Hijrah...Rumah Sally kena serbu dengan segerombolan blogger yang sangat suka membebel..hehehe...Aisya & Encik Barney, Qila antara orang yang terawal sampai...mmg betul punya punctual pukul 12pm kan...hahaha...yang lain tu janji kelaut..kekeke...tapi takpe..janji sampai dengan selamat masing-masing...



Hari tu Sally masak Nasi Kerabu je sebab Niesa yang request..yela..orang jauh pulak yang mintak..kita masakkan la jugak..hehehe...yang lain yang mana tak makan Nasi Kerabu tu Sally gorengkan macaroni je..makan la mereka dengan gembira..hahaha...


Sally yang busy tu pun sempat jugak la curi-curi ambil gambar..



Hehehe...Sally pun tak tau nak cerita apa...biasa la kalau jumpa dorang...mmg dah macam konsert dah rumah Sally tu...belum masuk suara si Nurie dengan Hana..pecah gegendang telinga...nasib baik la Qila tu diam sikit...err..Nad tu mmg mintak pandangan je kerjanya...Bella dengan Niesa..makan dan makan dengan gembiranya..kekeke...eh! Lupa kak +Lieya Von Jay pun datang jugak...hehehe...Sally malas nak cerita banyak...korang baca la entry bebudak ni nanti..hehehe





Time ni masing-masing dah nak balik..sedih tu tidak la..tapi rasa macam tak puas jumpa dengan dorang...nak borak pun tak sempat...just borak-borak sikit-sikit je...Rasanya lepas ni baiknya buat percutian 3 hari 2 malam dengan dorang ni baru la cukup masa nak berbual...

Till then kesayangan! :)

26 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!