Sally dan Bun!

3:28:00 PM Sally Samsaiman 25 Comments

Semalam...seharian menunggu doh bun naik dan menggebukan diri..hehehe...Biasa la weekend, takde kelas pulak semalam...kakak Sally mmg akan buat banyak benda kat rumah...hari sabtu dia dah buat RVC & Chocolate cuppies, sampai hari Ahad dia sibuk nak buat bun dan roti pulak..hehehe...




Sausage bun, Mexican bun & Kaya bun...yang Kaya bun tu...filling dia homemade..hehehe...sendiri kacau ooo...no preservative added okay...mmg kaw kaw punya... Resepi tu semua ambil kat internet...nanti kalau Sally rajin, Sally up la resepi...itu pun kalau rajin laaa....

25 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Phewit! Nak Join Bloglist arepnakbebel.com (2015) - Season 2

11:44:00 AM Sally Samsaiman 13 Comments

http://www.arepnakbebel.com/2014/10/phewit-nak-join-bloglist.html

Kalau nak join sama, klik banner je okay..?

Bloglist permanent utk tahun 2015! ^_^

13 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Banpo Bridge, Seoul, South Korea.

10:47:00 AM Sally Samsaiman 15 Comments

Banpo Bridge merupakan salah satu tarikan yang ada di Seoul...Terletak di Seobinggo-dong, Yongsan-gu, Seoul, Banpo Bridge sangat terkenal kerana terletak betul-betul di Han River yang mana jambatan ini menghubungkan dua buah daerah iaitu Seocho and Yongsan.

Banpo Bridge Rainbow Fountain is the world’s longest bridge fountain. The fountain is programmed to play different shows during the day and night. During the day, the fountain shows a hundred different configurations meant to evoke waving willow branches and willow leaves. When the sun goes down, 200 lights illuminate the fountain as it sends up dancing, rainbow-colored jets of water in the air in synchronization with music.
Yang lebih menarik ialah pada waktu malam...apa yang best...? Semestinya lampu neon yang berwarna-warni pada jambatan ini yang menghasilkan efek yang menarik...Kalau kat KL ni kita ada I-City di Shah Alam, kat Seoul kita ada rainbow fountain bridge..teruja kot!
  
 

15 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!