Taufik Batisah - #AwakKatMane

4:26:00 PM Sally Samsaiman 20 Comments

Eh..eh...hari ni Sally nak kongsi satu lagu baru daripada Taufik Batisah selain daripada lagu OST Drama Kasih Berbisik yang bertajuk Menakluk Cinta..Kalau yang tengok APM2014 haritu sure perasan lagu opening dia kan...Lagu ni salah satu single yang ada dalam album terbaru Taufik, Fique.



#AwakKatMane

(ULANG)
(Ditanya) Awak kat mane, awak awak kat mane (yeaa)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (yeaa)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane (yeaa)
Awak kat mane, awak awak kat mane (ditanya tanya lagi)
Awak kat mane, awak awak kat mane

Asik awak kat mane macam budak darjah dua
Awak sudah kenapa sikit sikit nak call saya
Nanti bingit saya tinggalkan baru kepadan muka

Buat apa? Di mana? Ku selalu ditanya
Kau ni dah kenapa nak mengada-ngada
Ini bukan namanya manja
Meluat ku dibuatnya
You nak pergi mana. Dia bunyi lagi
I call you tak answer, nak dekat seribu kali
Kenapa selalu curiga
Sikit sikit dia mesti tanya di mana

(ULANG)
Aku di dalam studio rakam lagu lepak gila
Tak suka aku tak paksa, lagu ballad pun aku ada
Kau budak budak sudah dewasa, jangan nak mengada-ngada
Tak kira di mana pun aku berada
Dah macam orang gila dia bertanya
Awak dah kat mana, awak buat apa
Jadi begini jalan ceritanya (kau dengar ni)
Lain kali cuba berdikari
Beerti tak perlu call aku lagi
Cobalah kau fikir sendiri
Jangan sikit sikit pulak engkau tanya di mana
(ULANG)

20 Orang Sayang Sally!:

Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

Senarai peserta Segment Blog Review by Sally Samsaiman

2:45:00 PM Sally Samsaiman 26 Comments

---SEGMEN DAH TAMAT---

Hehehe...alhamdulillah...segmen yang tak seberapa ni pun ada juga yang join ye..tengkiu diucapkan la ye...segan pulak kita...ramai yang join...Actually sally main-main je buat segmen...tak sangka ada yang nak join...awal-awal bagi tahu ek...Sally ni tak reti sangat nak komen atau review blog...so, maafkan la sedikit sebanyak ye...Nanti jangan lupa tengok link korang..kot takde ke salah ke...bagitau Sally sepantas kilat okay?


http://sallysamsaiman.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html


Group 1
  1. http://www.mialiana.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  2. http://www.kisahsidairy.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://yangbaik.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://macikzkonah.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  5. http://mamapapaamir.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
Group 2
  1. http://blogparihh.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  2. http://mardiahdiana.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://amysigadisweird.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://anies-msletoes.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  5. http://blogashalya.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 3
  1. http://www.ayuinsyirah.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://wanruswaniee.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://www.schanazri.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://www.mamaniza.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 4
  1. http://sayasukala.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://sitizawiah95.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://suriaamanda.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://officalmissyana.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://kylifa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 5
  1. http://www.diarijejakahangat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://paigecaiden.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://calrasepatrick.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://maisarahmyblog.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://mummysupplementshop.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 6
  1. http://my-adam.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://jom-santai-aje.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://adnan-daughter.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://syafinibakri.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://caraleezaty.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 7
  1. http://mamamursyid.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://wani-siulatbuku.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://luahansikhilaf.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://dianeeya.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://jindrisska.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-kak-sally.html
Group 8
  1. http://invisiblenote.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://www.aimisyahirah.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://ummi2m2s.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://www.syukurnyasihat.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://gionuhan.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 9
  1. http://www.duniashida.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://adna2029.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://norshamimi.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://fuzamusa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://ainimrashihah.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 10
  1. http://mylovely-cats.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  2. http://iqwa-niera.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://jmbelog.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://notashalimar.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  5. http://www.zulazizipetscentre.com.my/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
Group 11
  1. http://sweetsouryaya.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://celebrationofloveaa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://coretancikfafa.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://www.safirulamar.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 12
  1. http://www.cekgunorazimah.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://aunidenovella.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://firzanahazhar1.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://tizz-tiranah.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://sweetsmelodypinky.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 13
  1. http://thelovestoryofs.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://mulan-sahbanu.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://www.erazfadli.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 14
  1. http://www.azhafizah.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  2. http://www.mycherita.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  3. http://blogcikbelbel.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  4. http://loveneddy.blogspot.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
  5. http://akifimtiyaz3.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html 
Group 15
  1. http://mencarimifthahulraudhah93.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://www.dayangdeno.com/2014/10/segmen-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://umikasum.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://miamorzafirah.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://www.arepnakbebel.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
Group 16
  1. http://sallyyatiey.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  2. http://www.rafinamimi.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  3. http://fatihahxoxo88.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  4. http://rainfallasleep.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  5. http://haidoonia-sayadisini.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html
  6. http://hanwoohwan.blogspot.com/2014/10/segment-blog-review-by-sally-samsaiman.html

    Macam yang korang nampak...Sally letak 5 orang setiap group...jadi setiap satu group akan ada seorang yang Sally akan review...tak jadi la 5 blog je...macam kejam sangat pulak kan...hehehe...instead of 5 orang...sekarang dah ada 16 orang.. ke tak suka macam ni...? So, chances nak kena nombor korang dalam random nnt agak tinggi la...

    okay ke tidak ni..?

    Cepat-cepat join...sampai 26th October 2014 (11.59 pm waktu Malaysia) je ye...hehehe...kalau nak join, klik banner!

    26 Orang Sayang Sally!:

    Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

    Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

    Cuaca sekarang....

    1:04:00 PM Sally Samsaiman 14 Comments


    Sekarang ni cuasa sangat la tak menentu kan...sekejap hujan...sekejap panas terik matahari...sekejap lagi ribut yang entah dari mana-mana datangnya...terkadang kita yang duduk dalam pejabat ni pun rasa takut jugak...mmg tak senang duduk jadinya...fikirkan apa akan jadi..kalau-kalau itu...kalau-kalau ini...

    Kadang-kadang bila tengok berita...sedih jugak bila ada beberapa kemalangan, ada kejadian yang merosakkan rumah dan tempat tinggal, harta benda semua...Masih bersyukur kerana tak kena pada diri sendiri dan masih mendoakan supaya takde bencana lain yang akan menimpa saudara mara seagama, sebangsa, yang satu Malaysia kita ni haa...

    Err...sebenarnya nak cakap...nak suruh jaga diri, jaga kesihatan, jaga harta benda...mmg la malang tu tak berbau, tapi tak salah kan kalau kita cuba cegah...Selalu la berjaga-jaga supaya kita dapat elak bencana...tapi kalau dah terkena tu kiranya mmg dah takdir Allah...kita yang berjaga ni pun kalau dah itu takdirnya...mmg tak dapat nak elak...


    14 Orang Sayang Sally!:

    Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

    Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!

    CPUV | Musee Platinum Tokyo & MGIA Parent Campaign.

    11:15:00 AM Sally Samsaiman 16 Comments


    Baru perasan...cuti Deepavali semalam dapat CPUV baru laa...hehehe...kali ni datangnya daripada MGIA Parent Campaign yang baru masuk semalam... yang lagi satu, Musee Platinum Tokyo datang minggu lepas, tapi tak perasan pulak...sebab sekarang ni banyak sangat CPUV yang masuk walaupun semuanya tido je..hahaha...

    eh eh...dah dapat bising pulak kan..hahaha...alhamdulillah jela...semoga beranak pinak dengan gembira dan banyak..muahahaha...thanks Nuffnang!

    16 Orang Sayang Sally!:

    Hi there! Thanks for stopping by and comment. Please be polite or else I'll just head my cursor towards the box and delete your inappropriate comment.

    Hopefully all the info is useful for you and don't forget to come again! Much love!